Skip to main content

Markkinointi- ja viestintävastaava

Haemme uuteen tehtävään markkinointi- ja viestintävastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tavoitteenasi on kasvattaa Tampereen Sähköpalvelun markkinoinnin laatua ja määrää. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottaminen, nettisivujen ja nettikaupan ylläpito sekä messu- ja muiden tapahtumien järjestelyjä.

Työskentelet päivittäin läheisesti myynnin asiantuntijoidemme kanssa tuottaen asiakaskirjeitä ja muita markkinointimateriaaleja sekä postauksia ja parannat jatkuvasti tuotetietojemme sisältöä. Yrityksellämme on pitkä historia ja saat osallistua, vaikuttaa ja kehittää yrityksen brändimielikuvaa yhdessä johdon kanssa kohti digitaalista ja vastuullista huomista.

 

Odotamme Sinulta:

Sinulla on kyvykkyyttä sekä luovuutta visioida, suunnitella ja toteuttaa yrityksemme näköistä viestintää eri kanavilla ja tavoilla. Tuotat sekä editoit tekstejä ja kuvia niin mielenkiinnon herättämiseksi kuin asiasisällön välittämiseksi. Digitaaliset asiakaskirjeet, LinkedIn postaukset ja nettisivut rikastettuine tuotetietoineen ovat asiakastapaamismateriaalien lisäksi tämän hetken kanaviamme. Microsoft Office järjestelmät ja PC-ympäristö ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät nettisivujen ja nettikaupan tärkeyden.

Olet digitaalinen ja osaat ohjata työkavereitasi käyttämään eri kanavia ja tapoja myynnin, markkinoinnin ja viestinnän parantamiseksi. Omaat avoimuutta, yhteistyökykyä ja halukkuutta olla osa meitä ja haluat sisäistää pyrkimyksemme ylivoimaiseen asiakaspalveluun.

Odotamme Sinulta ennen kaikkea halua tehdä markkinointia konkreettisesti tuottaen itse erilaisia materiaaleja ja sisältöä. Toimenkuvan monimuotoisuutta ajatellen sinulla on ehkä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä esimerkiksi markkinoinnin assistenttina tai sisällön tuottajana.

 

Tarjoamme Sinulle:

  • Vapauden ja vastuun toteuttaa monipuolisia työtehtäviä markkinoinnissa.
  • Luotettavan ja kannattavasti kasvavan työnantajan.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, liikunta- ja lounastuen, hyvät työterveyspalvelut, asialliset työkalut sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn.

 

Hakemukset ja lisätiedot:

Mikäli uskot ja koet, että monimuotoinen toimenkuva sopisi sinulle ja voisit olla meille se oikea lisäpalanen niin jätä ystävällisesti hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 2.10. mennessä hakulinkistä tai sähköpostitse: ap.jakonen@tsp.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti-Pekka Jakonen puh. 040 5246 546.

 

Tampereen Sähköpalvelu Oy on voimakkaasti kasvava sähköalan tuotteiden ja komponenttien maahantuontiin, myyntiin ja valmistukseen sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys. Toimimme B2B markkinoilla 50 hengen voimin ja liikevaihtomme on 20 M€. Pääkonttorimme on Pirkkalan Linnakalliossa 2019 valmistuneissa viihtyisissä toimitiloissa. Kuulumme kansainväliseen Tukholman pörssissä noteerattuun Addtech-ryhmään, jossa on yli 3000 työntekijää 140 itsenäisessä yrityksessä.

Tutustu meihin ja nykyiseen ”insinöörien tekemään” markkinointiviestintäämme www.tsp.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointi- ja viestintävastaava

Pirkkala
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti