Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Markkinointihenkinen Account Manager Pretec Finlandille

Hei myyjä! Pretec Finland Oy Ab etsiin tiiviiseen joukkueeseensa aktiivista myyjää rakennusteollisuuden metallikiinnikkeiden pariin. Tehtävässä pääset vastaamaan suurista asiakkuuksista henkilökohtaisesti. Lisäksi vaikutat yrityksen markkinointiin ja tunnettuuden lisäämiseen eri markkinointikanavissa. Pretec Finland toimii Kirkkonummen varastoltaan käsin asiakkainaan tuttuja ja mielenkiintoisia yrityksiä, kuten YIT, Skanska, SRV ja niin edelleen. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti itsevarma ja kehittymishaluinen myyjä, jota kiinnostaa rakennusala ja markkinointi.

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Pretec Finland Oy Ab:n tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa sinulle aluksi avun uuden tehtäväsi aloituksessa ja tämän jälkeen jatkuvaa tukea ja kiritystä tehtäväsi hoitamisessa. Toimit ratkaisulähtöisenä asiantuntijana ja vastaat uuden asiakaskannan kasvusta tekemällä aktiivista myyntityötä. Perehdyt asiakkaittesi liiketoimintaan ja tarjoat parhaita ratkaisuja edustamiemme korkealaatuisten tuotteiden avulla. Markkinoiden kartoittamisen kautta rakennat Suomeen oman portfolion. Lisäksi kehität yhteistyötä jälleenmyynnin ja tukkukaupan parissa. Katso tästä yrityksen videoesittely

Pääasialliset tehtäväsi ovat uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen sekä kasvattaminen. Työsi päätavoite on lisätä Pretecin tuotteiden tunnettuutta rakennusalan ostajien ja päätöksentekijöiden parissa. Suomessa sinulla on tukenasi neljän henkilön joukkue myynnin ja varaston työtehtävissä. Globaalisti Pretec Group koostuu Suomen lisäksi viiden maan paikallisista yrityksistä. Erittäin vahva konserni toimii vankkana ja turvallisena perustana Pretec Finland Oy Ab:n tulevaisuudelle. Parhaiten tässä tehtävässä menestyy aktiivinen myyjä, jota suurien asiakkuuksien hoitaminen on odotettu haaste, eikä uusasiakashankinta ole tuntematonta toimintaa. Kokemus, tai koulutus, rakennusalalta auttaa tässä tehtävässä suuresti, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutusta enemmän tässä tehtävässä merkitsee persoonasi!

Tarjoamme

•   Mielenkiintoiset ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa saat vapaat kädet muokata omia työtapojasi annettujen tavoitteiden rajoissa.
•   Kokeneiden työtovereiden tuen, sekä hyvät tulevaisuuden näkymät vakaassa kansainvälisessä konsernissa.
•   Työroolin, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa suurien asiakkuuksien hoitajaksi.
•   Vaikuttaa yrityksen markkinointiin ja tunnettuuteen.
Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään täysiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Pretec Oy tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.

Työtehtävät

Työskentelet tiiviissä joukkueessa, joka tukee ja kirittää toisiaan parhaan asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:
•   Uusien asiakkaiden kartoitus ja kontaktointi.
•   Aktiiviset asiakaskäynnit potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden luona.
•   Nykyisten asiakkaiden tarpeiden kartoitus ja asiakkuuden laajentaminen.

Työtehtäviäsi hoidat itsenäisesti. Meillä tärkeintä on asiakkaiden tyytyväisyys, ei se miten ja milloin tämän saavutat.

Etsimämme henkilö on

•   Myynnillinen tausta, B2B-myyntikokemus on etu.
•   Kiinnostus markkinointia kohtaan, kokemus monikanavaisesta brändin rakentamisesta on iso etu.
•   Kiinnostus rakennusalaa kohtaan, ja halu oppia lisää.
•   Sujuva suomen ja englannin kielen taito, sekä suullinen että kirjallinen.
•   Ruotsin kielen taito on suuri etu tehtävässä, mutta ei välttämätön.

Muuta tietoa

•   Aloitus: sopimuksen mukaan, sopivan henkilön aikataulun mukaan
•   Työaika: kokoaikainen
•   Kesto: vakituinen työsopimus
•   Sijainti: toimisto ja varasto Kirkkonummella, liikkuvaa myyntityötä pääasiassa etelä-Suomen alueella
•   Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Pretec Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.

Infoa asiakkaasta

Pretec Finland Oy Ab perustettiin v. 2013. Työskentelemme pääasiallisesti kalliolujituksen ja rakenneteollisuuden metallikiinnitysosien kanssa.

Tulevina vuosina on tarkoitus laajentaa tuotevalikoimaa tytäryhtiöittemme valikoimaa vastaavaksi. Kaikkia tuotteita on kuitenkin jo nyt saatavilla Pretec Group:n varastojen kautta. Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että varastomme vastaisi asiakkaidemme tarpeita.

Yrityksen videoesittely: https://www.pretec.fi/images/PretecFinlandOy-Video05-_Yritysesittelymp4-...

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15060098

Markkinointihenkinen Account Manager Pretec Finlandille

Kirkkonummi
Vakituinen

Julkaistu 18.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus