Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Markkinointikoordinaattori

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Hei sinä valovoimainen markkinointistara! Oletko seuraava tähtemme huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä? Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu?

Jatkamme kasvua ja haemme nyt markkinointikoordinaattoria Synsam Suomen pääkonttorille Helsingin Ruoholahteen.

Markkinointikoordinaattorin roolissa pääset hyödyntämään markkinoinnin ja viestinnän kokemustasi sekä markkinointiviestinnän eri kenttien tuntemusta, erityisesti kuluttajamarkkinoinnin, digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median. Olet innostunut vähittäiskaupan toimialasta, sisällöntuottamisesta ja uuden oppimisesta. Pääset organisoimaan asioita nopeatempoisessa ympäristössä, jolloin priorisointikyvystä ja oma-aloitteisuudesta on paljon hyötyä. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, meillä Synsamilla erityisesti ruotsin kielen taitoa pääsee käyttämään usein.

Markkinointikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat mm. sisällöntuotanto ja sisällönhallinta kanaviimme, markkinointimateriaalien tuottaminen ja kampanjoiden toteuttaminen, vaikuttajamarkkinoinnin ja tapahtumien koordinointi, asiakas- ja sisäinen viestintä sekä Synsam-brändin kehittäminen omalla laadukkaalla tekemisellä ja positiivisella asenteella. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Synsamin liikkeiden, konsernin kansainvälisten markkinointitiimien sekä kumppaneiden kanssa toimien tärkeänä linkkinä Suomen markkinointitiimissä. Raportoit Synsam Suomen markkinointipäällikölle.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvomme: asiakas on ykkönen, vastuullisuus ja innovatiivisuus näkyvät arjen tekoina. Ilmapiirimme on rento ja vauhdikas, ja työporukka on innostava, osaava ja mukava. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2022. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Sami Verno, p. 040 8319497, [email protected]

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu yli 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Lue lisää meistä www.synsam.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointikoordinaattori

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti