Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Markkinointikoordinaattori, Enter Espoo Oy

Oletko sinä etsimämme projektinhallinnan mestari ja tapahtumataituri, joka loihtii säkenöiviä markkinointimateriaaleja ja etsii tietoa tarinoihin?

Meillä on paikka juuri sinulle! Etsimme markkinointihenkistä projektityöntekijää keräämään business intelligence -tietoa, tuottamaan kerätystä tiedosta innostavia markkinointimateriaaleja ja toteuttamaan houkuttelevia tapahtumia.

Vauhditat Espoon innovaatioekosysteemin kasvua yhdessä monikulttuurisen tiimimme kanssa. Edistät startupien, kansainvälisten suuryritysten ja investoreiden välistä yhteistyötä yhtiön digitaalisen alustan Launchpadin avulla. Kehität digitaalisen alustan palvelukokemusta, joka tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Verkostoidut paikallisissa ja kansainvälisissä ekosysteemeissä vahvistamalla Espoon innovaatioekosysteemiä omalla aktiivisella toiminnallasi.

Business intelligence -tiedon ja faktojen etsiminen, jalostaminen ja tuottaminen visuaalisiksi markkinointimateriaaleiksi eri kanaviin on olennainen osa työtäsi. Kirjoitat kerätyistä tiedoista faktoihin pohjautuvia kiehtovia tarinoita sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet täsmällinen ja ymmärrät samalla markkinointia ja tilastoja.

Projektinhallinta on sinulle tuttua. Haluat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa elämyksellisiä tilaisuuksia ja tapahtumia. Hallitset tapahtumamarkkinoinnin, ja teet tapahtumista yhtiön strategiaa ja tavoitteita tukevia.

Toivomme, että sinulla on kokemusta projektien hallinnasta, markkinointiviestinnästä sekä tapahtumajärjestämisestä. Tunnet markkinointiviestinnän työkaluja ja sinulla on uskallusta tarttua uuteen. Osaat kuunnella, mutta tiedät myös, miten tullaan kuulluksi. Olet suunnitelmallinen sekä ripeäotteinen tekemiseen tarttuva ja auttamaan altis henkilö.

Olet itseohjautuva, erinomaiset organisointi- ja vuorovaikutustaidot omaava kielitaitoinen tiimipelaaja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva yliopistotutkinto.

Tehtävä on vakituinen.

Täytä hakulomake 24.5.2021 mennessä. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Enter Espoo Oy on Espoon kaupungin omistama yhtiö, jonka tehtävä on houkutella yrityksiä, sijoituksia ja vierailijoita Espooseen, sekä auttaa innovaatio- ja matkailuekosysteemien toimijoita menestymään. Lue lisää enterespoo.fi.

Yhteystiedot: .
Työpaikan osoite: Otakaari 5, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: .
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-132-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Markkinointikoordinaattori, Enter Espoo Oy

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja