Skip to main content

Markkinointipäällikkö

Etsimme Rautalammille ja Sahalan kartanoon (jossa toimii sahalaherbs.fi) yrttituotannon tuote ja - markkinointipäällikköä, joka voisi osallistua myös tuotekehittelyyn ja olla tuotannon kesäaikaisena työnjohtajana kausitöissä oleville yrttipoimijoille.

Tehtävänä on myydä yrttituotteita tai niiden sekoituksia koti- ja myöhemmin myös ulkomailla. Asiakkaina ovat vähittäiskaupat, ravintolat, suurkeittiöt tai tukkuostajat eli ruoka- ja terveyskauppaketjut. Osa työstä on hyvin organisoitua matkatyötä eli asiakaskäyntejä.

Tehtäviin kuuluu myös verkkokaupan hoitamista ja markkinointimateriaalin jakkelua, SOME-postauksia sekä johtoryhmän jäsenenä tuote- ym. kehittämiseen osallistuminen.
 
Tiimissä on TJ:n lisäksi myyntisihteeri, testikokki ja kesällä poimintaryhmä.

Tuotteinamme ovat luomulaatuiset peltoviljelyssä korjattavat maustekasvit ja luonnosta kerättävät luomulaatuiset yrtti- ja lääkekasvit sekä niiden sekoitukset, jolla sektorilla on aika vähän kilpailua.

Tuotantoon lähitulevaisuudessa otetaan mahdollisesti myös terveysvaikutteiset pensasmarjat (sinimarjakuusama, marjatuomipihlaja, tyrni, aronia, mustikka) ja niistä siementen ja terveysvaikutteisten mausteiden kanssa tehtävä kuluttajapakkaus - smoothie. Tuotevalikoita saattaa tulla käsittämään myös ulkomailta tuotavia raaka-aineita mm. kaakaopapuja, terveysvaikutteisia mausteita jne.

Toimi edellyttää aikaisempaa myynnillistä kokemusta, mutta EI EDELLYTÄ välttämättä aikaisempaa marja-, yritti- tai maustekasvikokemusta tai - osaamista.

Edellytämme vähintään ammattikorkeakoulu- tai ylioppilasopintoja, hyvää uuden tiedon omaksumis- ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta yleensä ennaltaehkäisevään terveyteen sekä yrtti- ja lääkekasvien avulla saatavaan terveellisyyspotentiaaliin.

Meillä on tarjota yksi vaihtoehto asunnoksi ja lisäksi autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä Rautalammilta, jossa on useita hyviä vaihtoehtoja.

Sahalan Kartano on kansainvälisessä toiminnassa mukana oleva ainutlaatuinen, monipuolinen, kansainvälinen ja kehittynyt työpaikka, jossa on erinomaisen hyvä oma työterveysohjelma ja jossa toimii myös johtava istumaterveysyritys Salli Systems, terveysmatkailuyritys Sahala Health alkavana Sahala Herbsin tytäryhtiönä, sekä emoyhtiö Sahalan Kartano.

Hakemukset ja kyselyt mahdollisimman pikaisesti Veli-Jussi Jalkanen vessi@sahalankartano.fi

Markkinointipäällikkö

77700 Rautalampi
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus