Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Markkinointipäällikkö

Haemme lääketeollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Markkinointipäällikköä, jolla on kokemusta terveysteknologian arvioinneista. Toivottava aloitus on pikimmiten ja työsuhde kestää ainakin vuoden 2022 loppuun, mutta jatko on erittäin mahdollista. 

Työtehtäväsi:

Tässä tehtävässä työskentelet onkologisten tuotteiden ja rokotteiden parissa sekä toimit avainroolissa Suomen markkinoille pääsyn suhteen. Työskentelet terveystaloudellisten analyysien ja mallien mukaan sekä räätälöit näitä paikallisten tarpeiden mukaan. Olet päävastuussa eri sidosryhmien kanssa työskentelystä ja yhdessä keräätte tarvittavia tietoja terveysteknologian arviointeihin (HTA) ja näiden pääsyprosessien suorittamiseen Suomessa. HTA-prosessit saattavat koostua yliopistosairaalan kliinikon tai FIMEA:n tekemiä arviointeja tai sisäisiä ja ulkoisia prosesseja, joita tarvitaan pääsyn turvaamiseen paikallisille markkinoille. 

Markkinointipäällikkönä teet yhteistyötä poikkitoiminnallisten tiimien ja alueellisten organisaatioiden kanssa, joilta löytyy asiantuntemusta Suomen markkinoille pääsystä. Lisäksi työskentelet aktiivisesti vastuullasi olevien asiakaskontaktien kanssa. 

Mitä toivomme: 

  • Kokemusta markkinointistrategioiden kehittämisestä, kehitysprosesseista ja tuotemarkkinoinnista.
  • Aiempaa kokemusta markkinoille pääsystä mieluiten lääkeyhtiöissä tai yrityskonsultaatiossa. 
  • Paikallisen terveydenhuoltojärjestelmän rakenteen ja toiminnan tuntemus. 
  • Tehtävää vastaavaa koulutusta (esim. taloustieteen tai terveystaloustieteen korkeakoulututkinto)
  • Vahvoja projektinhallinta-, organisointi-, johtamis- ja koulutustaitoja. 
  • Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi.
  • Erinomaisia esiintymis- ja kuuntelutaitoja. 

Tehtävän kannalta oleellista on myös nopea päätöksentekokyky ja ratkaisujen tarjoaminen erilaisiin markkinointiongelmiin. Markkinointipäällikkönä toimit myös markkinatutkimusten asiantuntijana, osaat muuttaa terveystaloudellisia dokumentaatioita yksinkertaisiksi argumenteiksi ja tuet myyntiä. 

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen globaalissa yrityksessä, joka tutkii innovatiivisia terveysratkaisuja, näiden toimittamista ihmisille ja eläimille uhkaavien sairauksien ehkäisyssä. Pääset siis mahdollistamaan miljoonien ihmisten auttamista ympäri maailmaa. 

Työtä pääset tekemään joustavasti hybridimallin mukaisesti, työtehtäväsi ovat monipuolisia ja työyhteisö on osallistava. Pääset vaikuttamaan vahvasti markkinoille pääsyä Suomessa ja idearikkaus ja uudet näkökulmat ovat erittäin toivottuja. 

Lisätietoja:

Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana. Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin haethan pikimmiten. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot itsestäsi, motivaatiostasi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Sanna Majava (020 7290 838 & sanna@poolia.fi) ja Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi). 

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Markkinointipäällikkö

Poolia Suomi Oy
Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus