Skip to main content

Markkinointipäällikkö

Haemme Bernerin Markkinointi ja innovaatiot -yksikköön innostunutta ja aktiivista  

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään ja johtamaan Bernerin B2B-toimintojen markkinointia.

Vastaat Bernerin B2B-markkinoinnin ja -viestinnän kehittämisestä ja toteuttamisesta strategian mukaisesti. Johdat markkinointitiimiäsi itsenäisesti osana koko Bernerin Markkinointi- ja innovaatiot -yksikköä. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen liiketoimintayksiköidemme ja tytäryhtiöidemme kanssa Suomessa ja ulkomailla. Ymmärrät hyvin markkinatiedon keräämisen ja jalostamisen merkityksen osana myynnin ja liiketoiminnan kasvua. Raportoit tehtävässäsi markkinointijohtaja Satu Laaksolle.

Sinulla on jo vahva kokemus ja näytöt markkinoinnin tehtävistä. Olet kenties jo toiminut kansainvälisen B2B-markkinoinnin tehtävissä, esim. terveyden tai teollisuuden parissa.  Dataohjatun markkinoinnin ja markkinoinnin automaation työkalut ja käytännön tekeminen ovat sinulle tuttuja, ja osaat siten auttaa myyntiä onnistumaan. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on eduksi. Haluat aidosti kehittää sekä omaa että tiimisi osaamista.

Berner monialayhtiönä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua useampaan toimialaan. Tehtävässä keskityt erityisesti terveydenhuollon, laboratorioiden ja teollisuuden asiakkuuksiin. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi ja siksi saat tueksesi tiimisi lisäksi kaikki Markkinointi ja innovaatiot -yksikön ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Luottamukselliset yhteydenotot Bernerin markkinointijohtaja Satu Laakso, 040 828 3684 tai [email protected], parhaiten tavoitettavissa ke 5.1. klo 12–13, to 13.1. klo 12–14 ja ti 18.1. klo 14–15.30 ja Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, parhaiten tavoitettavissa pe 7.1. klo 10–11, ti 11.1. klo 16–17 ja ke 12.1. klo 8–9.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin avoimet työpaikat kautta 20.1.2022 mennessä. 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu, kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 547. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen. Lisätietoja: berner.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointipäällikkö

Berner Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti