Skip to main content

Markkinointipäällikkö, Sievi Hyvinvointitilat Oy

Sievi Hyvinvointitilat kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten onnellisuutta rakentamalla ainutlaatuisia koteja ja hoivatiloja asumisen kaikkiin elämänvaiheisiin sekä hoivan erilaisiin tilatarpeisiin. Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa investointivapaat toimitilat palveluasumiseen, lastensuojeluun sekä varhaiskasvatukseen. Olemme luotettava ja työntekijöistään huolta pitävä työnantaja. Voimme ylpeänä todeta, että työntekijätyytyväisyys on meillä korkealla tasolla. Jo neljättä kertaa peräkkäin työntekijäkokemusmittauksen eNPS-pistelukemaksi saimme täydet 100. Meillä voidaan hyvin, töitä tehdään ammattimaisessa ympäristössä, jossa vallitsee vahva me-henki!   Liiketoimintamme kasvoi 140 % vuonna 2021, kaikki valmistuneet hoivahankkeemme ovat toteutuneet sovitussa aikataulussa ja virheettömällä luovutuksella. 

Olemme merkittävä tekijä Suomen suurimpien hoivarakentamiseen erikoistuneiden rakennusliikkeiden joukossa ja haluamme vahvistaa asemaamme entisestään. Kasvutavoitteitamme tukemaan rekrytoimme osaksi huippuporukkaamme Markkinointipäällikön, joka luotsaa markkinointimme seuraavalle tasolle. Me rakennamme onnellista elämää, tule toteuttamaan tätä tärkeää tehtävää kanssamme!

Rooli on organisaatiossamme uusi, sillä tähän asti yhteistyökumppaneillamme on ollut merkittävä rooli markkinointitoimenpiteidemme toteuttamisessa. Tulemme jatkossakin luottamaan heidän ammattitaitoonsa, mutta markkinointipäällikön roolissa tulet valitsemaan heistä sopivimmat ja johtamaan yhteistyökumppaniverkostoa. Varmistaen, että markkinoinnin vuosikellomme on oikeassa ajassa ja että markkinointisuunnitelmamme vastaa strategiaamme.  

Ensisijaisina tavoitteinasi on parantaa myyntitiimimme onnistumisen mahdollisuuksia markkinoinnin keinoin sekä ylläpitää ja kehittää työnantajamielikuvaa kilpaillussa työntekijämarkkinassa. Työkalut meillä on huippuluokkaa ja maineemme on erinomaisella tasolla, sinut haluamme kertomaan miten voisimme vielä pistää paremmaksi.  

Työpiste on valittavissa Vantaalta, Tampereelta tai Kempeleestä. Tämä rooli ei kuitenkaan ole paikkasidonnainen, joten kunhan yhteydet pelaavat, voit työskennellä sieltä käsin, missä olet parhaimmillasi.

Kuten jokaisessa rekrytoinnissamme, etsimme ensisijaisesti sitä oikeaa tyyppiä, joka hitsautuu luontevaksi osaksi porukkaamme. Me teemme töitä tiiminä ja tuemme toinen toisiamme, työtäsi teet tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Odotamme sinulla kuitenkin olevan jo jonkin verran kokemusta ja näkemystä vastaavantyyppisistä tehtävistä tai olet ainakin ollut läheltä seuraamassa ja tekemässä strategista markkinointia, mieluiten B2B-kentässä. Ehdoton etusi on jo valmis kokemus ja näkemys HubSpotin hyödyntämisestä osana markkinointia. Me varmistamme, että pääset sukeltamaan syvälle mukaan liiketoimintaamme ja toimialaamme, siispä toimialakokemusta tärkeämpänä pidämme sinun rohkeuttasi olla luova ja näkemyksellinen. 

Meillä saat:

  • Tilaisuuden kehittyä ja kehittää markkinoinnin vastuutehtävässä osana hoivarakentamisen parhaimmistoa.  
  • Vahvan tiimin ja organisaation tuen työllesi, kannustamme sinua menestymään työssäsi.
  • Kasvuyrityksen ja Sievi Group -rakennuskonsernin tarjoamat mahdollisuudet urakehitykseen ja oppimiseen. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. 
  • Palkkauksen,  joka muodostuu reilusta kuukausipalkasta sekä henkilökohtaiseen, että yhtiön tulokseen perustuvasta palkanosasta. Tässä roolissa voit saavuttaa noin 4 000-5 000 euron kuukausiansiotason. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan ansiotasoosi ja palkkakehitykseen.
  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit, puhelinedun, ajantasaiset työvälineet ja mahdollisuuden sähkö-/polkupyöräetuun. 
  • Vapautta ja vastuuta hyvässä porukassa, jossa saat äänesi kuuluviin.

Sievi-perheessämme työskentelee jo yli 120 ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota!

Rekrytointia Sievi Hyvinvointitilat Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut ti-ke klo 13-15.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen Rekrytointitallin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.7.2022. Haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä. 

 

Markkinointipäällikkö, Sievi Hyvinvointitilat Oy

Sievi Hyvinvointitilat Oy
Vantaa
Tampere
90440 Kempele
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen
4000 - 5000 €

Julkaistu 04.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus