Skip to main content

Materiaalijohtaja

Oletko kiinnostunut työskentelemään tehtävässä, jossa yhdistyy ihmisten ja asioiden johtaminen? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa 96% työntekijöistä on tyytyväisiä työhönsä?

Haemme Millogin logistiikkatoimialalle Turun toimipaikkaan

MATERIAALIJOHTAJAA

Millainen tehtävä sinua odottaa?

Vastaat merijärjestelmien logistiikkaketjun johtamisesta ja kehittämisestä sekä asiakasyhteistyöstä. Vastuualueeseen kuuluu myös materiaalitoimintojen vuosisuunnittelu, materiaalihallinnon organisointi sekä prosessien ja toimintatapojen kehittäminen. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkasi sijaitsee merellisissä maisemissa Turun Pansiossa.

Materiaalijohtajana toimit vastuualueesi esimiehenä vastaten Turun ja Upinniemen toimipaikkojen materiaalitoiminnoista, kuten varastoinnista ja sisälogistiikasta. Johdettavia tiimissäsi on noin kymmenen henkilön verran. Lisäksi materiaalijohtaja on logistiikkatoimialan johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävästä toimialajohtajalle.

Työviikkosi koostuu monipuolisesta kokonaisuudesta asiakas- ja esimiestyötä. Esimerkkityöviikkosi sisältää sekä ihmisten että asioiden päivittäistä johtamista ja oman tiimisi työssä onnistumisen edellytysten mahdollistamista, esimiestyöhön kuuluvia hallinnollisia tehtäviä, runsaasti sidosryhmäyhteistyötä sekä kehityshankkeisiin osallistumista.

Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta useamman vuoden verran kokemusta ja näyttöä laadukkaasta esimiestyöstä logistiikan, kunnossapidon tai tuotannon aloilta. Tekniikan tai kaupallisten alojen korkeakoulututkinto antaa hyvän pohjan tehtävässä onnistumiseen.

Sinulla on hyvä kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteisen hahmottamiskyky, ymmärrys logistiikkaketjun osa-alueista ja olet taitava vuorovaikuttaja erilaisten sidosryhmien parissa. Huomioithan, että tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa. Meritoimialan tuntemus on etu, muttei välttämättömyys.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta esimiestyön tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Marko Kinnunen, puh. 040 315 7096,
seuraavina soittoajankohtina 23.4 klo 12-13, 30.4 klo 9-11, 5.5 klo 11-13.

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 9.5.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=3&jid=1733

Huomioithan,että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin
erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme
Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme
elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Materiaalijohtaja

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus