Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Materiaalikäsittelykoneen kuljettaja

Oy Finprofile Ltd on innovatiivinen, vahvaan teknologiseen osaamiseen ja pitkään kokemukseen menestyksensä rakentanut, puupylväitä valmistava perheyritys. Yritys panostaa kestävään kehitykseen, laadukkaan raaka-aineen hankintaan sekä asiantuntemukseen. Lopputuote – puiset sähkö- ja puhelinpylväät sekä muut puutuotteet – on kilpailukykyinen laatutuote, jolla on jo vuosia ollut laajan asiakaskuntamme luottamus. Luottamus onkin yrityksen menestyksen peruskivi.

 

Etsimme nyt Kausalan pylväsasemalle

 

MATERIAALIKÄSITTELYKONEEN KULJETTAJAA.

 

Työtehtävinä on hoitaa pylväiden lastausta, kuljettamista sekä kasausta tehdasalueella.

 

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisen koneen käytöstä ei ole edellytys. Finprofile kouluttaa työhön ja koneen käyttöön. Tärkeintä on mielenkiinto tähän tehtävään ja halu sitoutua työhön. Arvostamme toki kokemusta erilaisten työkoneiden tai metsäkoneiden käsittelystä. Tällä hetkellä pylväsasemalla on käytössä Valmetin metsäkone, mutta myöhemmin syksyllä tuleva työkoneesi on Sennebogen 830M.

 

Toivomme hakijalta

 

- Rauhallista luonnetta

- Joustavaa asennetta

- Itsenäistä työskentelytapaa

- Hyvää työotetta

 

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä. Työ on kokopäiväistä ja lähtökohtaisesti päivätyötä. Toivomme valmiutta vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta myöhemmin tarkoituksena vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

 

Työssä sovelletaan Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

 

Tässä olisi pitkäkestoinen työ tarjolla!

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Materiaalikäsittelykoneen kuljettaja

Iitti
Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti