Skip to main content

Materiaalikoordinaattori/Material Coordinator - Savonlinna

Savox Communications Oy Ab on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Konsernin liikevaihto noin 40 milj € ja omaa voimakkaan kasvustrategian.


Etsimme materiaalikoordinaattoria (Material Coordinator) asiakkaallemme Savox Communications Oy:lle alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Teethän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tässä tehtävässä varmistat, että materiaalitoimitukset ja alkavat projektit ovat samassa aikataulussa. Seuraat alkavia projekteja sekä komponenttien toimituksia ja huolehdit, että niihin liittyvät listaukset ovat ajan tasalla. Olet yhteydessä niin tavarantoimittajiin, ostajiin kuin kokoonpano-osastoihin, jotta voit ennakoida, suunnitella ja helpottaa materiaalien saapumista tuotantolinjalle ajoissa. Luot erilaisia raportteja sekä analysoit ja päivität niitä ja pyrit toiminnallasi varmistamaan, ettei tuotantoon tule katkoksia ja kaikki osastot tietävät, mitä milloinkin on tulossa valmistukseen. Samalla huolehdit varastotasojen seurannan sovittujen tavoitetasojen suhteen. 

Menestyt tässä tehtävässä, kun sinulla on

  • sujuva englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
  • soveltuva koulutus ja työkokemus
  • kaupallinen ja taloudellinen ymmärrys vahvoilla analyyttisillä ongelmanratkaisutaidoilla
  • tarkkuutta, priorisointikykyä ja kyky pitää useita lankoja yhtä aikaa käsissäsi
  • ymmärrys määräaikojen tärkeydestä
  • erinomainen kyky organisoida omaa työtäsi
  • hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot
  • hyvä ymmärrys toimitusketjujen prosesseista ja niiden suhteista
  • vahvat IT-taidot sekä kyky- ja halua oppia uusia järjestelmiä
  • tieto ja kokemus MRP (material requirements planning) tai vastaavan järjestelmän käytöstä

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työllesi ja mukavan työyhteisön ympärillesi. Saat kokoaikaisen päivätyön Savonlinnassa alkuun määräaikaisena toukokuun 2022 loppuun saakka. 

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 4173 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 14.9. klo 14-16 ja 21.9. klo 9.30-12 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Materiaalikoordinaattori/Material Coordinator - Savonlinna

Savonlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus