Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Materiaalinkäsittelijäksi Valtralle

”Valtra Inc. kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita, joista jokainen on suunniteltu erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisuudestaan ja luotettavuudestaan tunnetut Valtran traktorit valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. Valtra on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, ja on pohjoismaiden johtava traktoreiden valmistaja, sekä yksi suosituin brändi Latinalaisessa Amerikassa. Lue lisää Valtrasta osoitteessa www.valtra.com

Haemme asiakasyrityksellemme Valtran tehtaalle Suolahteen traktoritehtaan materiaaliosastolle
Materiaalinkäsittelijöitä eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Materiaalinkäsittelijänä työtehtäviisi kuuluu varastokeräily sekä oikeiden osien toimittaminen kokoonpanolinjalle. Työtehtävässä apunasi käytät keräily- ja varastohallintaohjelmistoja sekä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita, kuten korkeakeräilijöitä, trukkeja ja vetotrukkeja. Nämä työt opit vain tekemällä ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Sovit materiaaliosastolle, mikäli sinulla on kokemusta varastotöistä, erilaisten materiaalinkäsittelylaitteiden käytöstä tai omaat hyvät valmiudet näihin. Eduksi katsomme myös mikäli olet päässyt käyttämään aikaisemmissa työtehtävissäsi tuotannonohjausjärjestelmiä. Suomen kielen taito on pakollinen ja tavaran vastaanotossa tarvitaan myös englannin kieltä.

Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työ on sisätyötä valoisassa ja siistissä tehdasympäristössä. Palkkatasomme on erittäin kilpailukykyinen, työpaikkakiusaamiselle Valtralla on nollatoleranssi. Valtra on savuton työpaikka. Työt alkavat syksyllä 2021.

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/36852917

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Materiaalinkäsittelijäksi Valtralle

Jyväskylä
44500 Viitasaari
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti