Skip to main content

Materiaaliryhmän esimies, Millog Oy Kajaani

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten varasto- ja asiakaspalvelutehtävien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?


Haemme Millogin logistiikkatoimialalle Kajaanin toimipaikkaan

MATERIAALIRYHMÄN ESIMIESTÄ


Tehtävässä toimit logistiikkatiimin esimiehenä ja materiaalinohjaajana. Esimiestehtävien lisäksi työhösi kuuluu materiaalin saatavuuden varmistaminen oman kunnossapidon ja käyttöhuollon tarpeisiin, materiaalipuutteiden koordinoinnista ja informaatiosta asiakkaalle sekä hankintaan. 

Kotiinkutsutilausten tekeminen ja materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP-järjestelmiin kuuluu oleellisena osana tehtäviisi sekä asiakaspalvelu. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen materiaalinkäsittelytehtäviin, pakkaus, keräily, lähetys, vastaanotto ja varaston ylläpito. Toimit yhteyshenkilönä toimipaikan asiakkaille ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kuten keskitetyn hankinnan, tuotannonohjaajien, työnjohdon ja tuotannonsuunnittelijoiden kanssa. 

Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera ja tehtävä on vakituinen. 


Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta kokemusta esimiestehtävistä ja materiaalihallinnasta sekä ymmärrystä hankintaketjusta. Tehtävässä onnistumista tukee hyvät organisointitaidot, tarkka ja huolellinen työote sekä positiivinen palveluasenne. Tehtävässä tulet tarvitsemaan myös hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ajantasaista tietoteknistä osaamista.       

SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.  Arvostamme tehtävässä onnistumista tukevaa koulutusta (esim. varasto-/logistiikka-alalta).


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta työn tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.


Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään materiaalijohtaja Tapio Sainio, p. 040 315 7028, [email protected]

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi sunnuntaihin 17.10.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.


Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti