Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Materiaalitekniikan asiantuntija

Engineering & Projects -liiketoiminnassa vastaamme Fortumin vesi- ja ydinvoimaprojektien toteutuksesta. Toimimme teknisenä erityisasiantuntijana laitosten käyttöön- ja kunnossapitoon liittyvissä vaativissa asiantuntijatehtävissä niin omilla kuin osaomisteisillakin ydinvoimalaitoksilla työllistäen noin 150 huippuasiantuntijaa. Tuemme ja toteutamme korkealuokkaisten ydinvoimapalveluiden myyntiä maailmanlaajuisesti. Kehitämme aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkaidemme tarpeisiin.

Tehtävästä

Etsimme materiaalitekniikan asiantuntijaa tai vanhempaa asiantuntijaa Nuclear Engineering -osaston materiaali- ja lujuustekniikan ryhmään, jonka tehtäviin kuuluvat ydinvoimalaitosten materiaali-, valmistus- ja lujuustekniikkaan liittyvät asiantuntijatehtävät sekä muut tehtävät ryhmän osaamisalueella.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia asiantuntijana Loviisan voimalaitoksen käyttöön, ylläpitoon ja käyttöiän hallintaan liittyvällä tehtäväalueella. Osallistut myös niihin liittyviin T&K-hankkeisiin sekä toimit projektien, konstruktiosuunnittelun, Fortumin osaomisteisten sekä muiden voimalaitosten materiaaliteknisenä tukena. Myös muut ulkoiset toimeksiannot tai projektitehtävät voivat olla osa työnkuvaasi. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy hakijan kokemuksen perusteella. Sijaintipaikkasi on pääkonttorissamme Espoon Keilalahdessa. Työtehtävät mahdollistavat myös osittaisen etätyön.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa materiaali-, lujuus-, tai konetekniikan alalta sekä materiaalitekniikan hallintaa. Etsimme osaajaa, jolla on vähintään viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta ydinvoimalaitosten materiaalitekniikan hallinnasta. Katsomme eduksi myös työskentelyn vastaavissa tehtävissä teollisuusympäristössä tai -projekteissa.

Hitsaus- ja valmistustekniikan sekä korroosioilmiöiden tuntemus on eduksi. Tehtävä edellyttää erinomaista kirjallista esitys- ja raportointikykyä sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin, venäjän tai saksan kielen taito katsotaan eduksi. Hallitset hyvin myös Windows-ympäristön ja MS Office-ohjelmistot.

Olet työskentelytavoiltasi itsenäinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen. Viihdyt hyvin myös tiimissä toimien erilaisten sidosryhmien kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa materiaali- ja lujuustekniikan ryhmän suunnittelupäällikkö, Petri Lemettinen, +358 40 530 5090 tai sähköpostitse [email protected].

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Materiaalitekniikan asiantuntija

Espoo
Vakituinen

Julkaistu 01.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti