Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Hattula

Haemme Logistiikkatoimialalle Hattulan toimipaikkaan vakituiseen työsuhteeseen

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Viihdytkö tehtävässä, jossa tarvitaan tarkkaa sekä täsmällistä työotetta? Materiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluvat erilaiset varastojärjestelyt, materiaalin vastaanotto, kerääminen, lähetys, jälkikäsittely, inventointi sekä varaosien luovutus kunnossapitoon ja käyttöhuoltoon. Materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP-järjestelmään on myös osa työtäsi. Työpäiviäsi kuvaa monipuolisuus sekä vaihtelevuus, sillä pääset toimimaan erilaisissa tehtävissä saman päivän aikana.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. Arvostamme kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa ja SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta. C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.


Millogilla töissä?

Annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä. Sinulla on työssäsi osaavien kollegoiden tuki. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme yhdessä töitä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Lisätietoja saat tarvittaessa, Timo Tammela, materiaaliryhmän esimies, puh. 040 315 7325, etunimi.sukunimi@millog.fi. tai Tapio Sainio, materiaalijohtaja, puh. 040 315 7028 etunimi.sukunimi@millog.fi.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 9.5.2021 mennessä osoitteessa: https://millog.fi/meille-toihin/  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin.
Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.


Materiaalityöntekijä, Millog Oy Hattula

Hämeenlinna
Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus