Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Materiaalivirtojen suunnittelija/Borealis Polymers

Oletko analyyttinen, tavoitteellinen ja kokonaisuuksia hahmottava supply chain -ammattilainen? Sykkiikö sydämesi resurssitehokkuudelle ja haluat myös edetä urallasi mahdollisesti esimies- tai muihin vastuurooleihin? Borealis Polymers tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuotannonsuunnittelun ammattilaiselle, joten lue alta lisää.

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Polymeeriasiantuntemuksemme ja vuosikymmenten kokemuksemme avulla tarjoamme keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Uudistumme ja luomme uutta kestävämpää tulevaisuutta varten: vauhditamme siirtymistä kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme perustanamme sitoumuksemme turvallisuuteen, ihmisiin ja erinomaisuuteen. www.borealisgroup.com / www.borealiseverminds.com / careers.borealisgroup.com

Kilpilahden tuotannonsuunnittelutiimissä tarvitaan tehokasta ja näkemyksellistä MATERIAALIVIRTOJEN SUUNNITTELIJAA.

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä niin hankinnan, logistiikan, laaduntarkkailun kuin tuotannonkin kollegoiden kanssa ja materiaalivirtojen hallinnassa olet avainasemassa toteuttamassa resurssitehokasta liiketoimintaa. Sen lisäksi, että sinulla on kokemuksen tuoma osaaminen tuotannonsuunnitteluun, toivomme liiketoiminnallista näkemystä kysynnän ja tarjonnan lainalaisuuksien hahmottamiseen ja haasteita pelkäämätöntä asennetta.

Rooli on erittäin itsenäisen ja eteenpäin menevän tekijän unelmarooli; saat vastuullesi 'normaalin' materiaalivirtojen hallinnan lisäksi suunnittelu- ja budjetointivastuuta varastojen osalta, kokonaisvaltaista inventaarionhallintaa sekä eturivin oppia liiketoiminnan lainalaisuuksiin. Tehtävässä on tavoitteena kasvaa vastuullisempiin tehtäviin, joten tervettä tavoitteellisuutta ja kunnianhimoa toivotaan.

Koulutustausta esimerkiksi tuotantotalouden tai logistiikan parista on ehdoton edellytys kuten on myös muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Toki jos koet olevasi vastavalmistunut luonnonlahjakkuus ja haet seuraavaa askelta urallasi, voimme keskustella toiveistasi ja osaamisestasi tarkemmin. Muita toivottavia ominaisuuksia ovat sujuva englannin kielen taito ja sujuvat viestintätaidot niin kirjallisesti kuin suullisesti. Järjestelmäpuolelta Excel-osaamisen pitää olla hyvää keskitasoa ja SAP-osaamisesta plussaa. Persoonatasolla tehtävässä menestyy analyyttinen haasteita pelkäämätön ongelmanratkaisija, joka itsenäisellä otteellaan tuo päivittäin oman osansa tiimin kokonaispanokseen.

Vastapainoksi tälle kaikelle tarjolla on mahdollisuus pitkään uraan yrityksessä, jonka urapolku voi viedä sinut minne tahansa ulkomaita myöden. Työaika on pääsääntöisesti Ma-Pe 8-16 liukuvalla periaatteella, töiden aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa ja palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan tapauskohtaisesti. Työnantajaksi saa yrityksen, jossa työurat ovat pitkiä ja ammattilaisia arvostetaan.

Tarkemmat infot paikasta antaa henkilöstökonsultti Mika Laakso / 0405680674 / mika.laakso@adecco.fi

Käsittelemme hakemuksia 12.07. alkaen.

Muutamat 'pro tipsit' hakemuksen tekoon:

- avaa osaamistasi tuotannonsuunnittelun ja materiaalivirtojen parista

- tarkenna mahdollista osaamistasi liiketoiminnan kehittämisen parista

- kerro miksi juuri sinunlaisesi persoona sopisi Borealiksen tiimiin

- mainitse myös palkkatoiveesi ja mahdollinen töiden aloitusajankohta

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mika Laakso, mika.laakso@adecco.fi

Materiaalivirtojen suunnittelija/Borealis Polymers

Porvoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus