Skip to main content

Markkinointikoordinaattori, Visit Ylläs

Ylläksen seitsemän tunturia ja aidot lappilaiset kylät tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja ensiluokkaiset palvelut niin matkailijoille kuin paikallisille kaikkina kahdeksana vuodenaikana. Ylläs on portti Suomen suosituimpaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, jossa hengitetään tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Ylläs - luonnollisesti ykkönen!

Etsimme nyt Visit Ylläkselle markkinointikoordinaattoria markkinoimaan Yllästä kohti kasvua ja edistämään koko alueen matkailua.

Markkinointikoordinaattorinamme olet sosiaalinen, energinen, oma-aloitteinen ja sinulla on tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja ennen kaikkea joustava asenne työntekoon. Tehtävässä pääset organisoimaan tiedottamista ja markkinointia, koordinoit tapahtumia ja hankit meille mahdollisesti uusiakin. Tapahtumien tuottamisen hoitaa kumppanimme. Pääset järjestämään vaikuttajavieraiden ja FAM-trippien organisointeja. Markkinointikoordinaattorimme tehtävissä on myös kirjoittamista kuten erilaisia tiedotteita ja uutiskirjeitä sekä sähköpostimarkkinointia eri sidosryhmille esimerkiksi Ylläksen alueen vapaa-ajan asukkaille.

Odotamme sinulta:

Kirjoittaminen tulisi sujua sinulta luonnostaan sekä suomeksi että englanniksi. Työ on päivätyötä, mutta tapahtumien aika on kiireinen ja päivät voivat venyä ja tietysti odotamme, että olet paikalla itse tapahtumissa. Toivomme, että sinulta löytyisi jo ymmärrystä SEO:sta ja osaisit rakentaa myyntitunneleita.

Tukenasi toimii Visit Ylläksen ammattitaitoinen, tiimihenkinen ja yhteisiä tavoitteita kohti työskentelevä porukka. Kaikkea sinun ei tarvitse osata ja tehdä, olemme jakaneet vastuualueita.

Miksi Visit Ylläs:

Tarjoamme vakituisen työpaikan matkailualan näköalapaikan Suomen hienoimmassa matkailukeskuksessa Tunturi-Lapin sydämessä. Hakemamme henkilö ei ole vain apukäsi vaan saat aidosti vastuuta sekä kasvun paikan meidän tiimissämme.

Työsi kädenjäljen näkee ja olet ennen kaikkea mukana rakentamassa pohjoista hyvinvointia yhdessä alueen yritysten, asiakkaiden sekä asukkaiden kanssa.

Ajoittain kiireisen työtahdin vastapainoksi Visit Ylläs haluaa kannustaa ja tukea sinua myös vapaa-ajalla. Tarjoamme työ- ja elinympäristön luonnon ja elämysten keskelle, missä hengitetään maailman puhtainta ilmaa. Ylläs tarjoaa alueena myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet sekä upeat puitteet nauttia ulkoilusta.

Toivomme, että voit aloittaa kesäkuussa tai viimeistään elokuussa, tarkempi aika sopimuksen mukaan. Tehtävää voi tehdä etätyönä mutta edellyttää toisinaan pidempiä viipymiä alueella.

Jos tunnet, että olisit etsimämme tiimin jäsen, tämä tehtävä voi hyvin olla juuri sinulle tehty.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen 050 526 5446 etunimi.sukunimi@barona.fi. Hakemukset viimeistään 29.5.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 29.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: susanna.pohjanen@barona.fi, 0505265446

Ylläksen Markkinointi Oy

Markkinointiyhtiö Visit Ylläksen tehtäviin kuuluu lisätä Ylläs-brändin tunnettuutta ja kasvattaa alueen vetovoimaa pitkällä tähtäimellä. Ylläs - luonnollisesti ykkönen!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Luova yhdistää luovien alojen osaajat ja heitä etsivät yritykset. Rekrytoimme ja työllistämme joustavasti markkinoinnin, viestinnän, median ja muotoilun asiantuntijoita.  Olemme myös erinomainen kanava freelancereille lisäprojektien muodossa.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Markkinointikoordinaattori, Visit Ylläs

Ylläksen Markkinointi Oy
95900 Kolari
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus