Skip to main content

Media-asiantuntija, Alma Mediaratkaisut

Etsimme kahta media-asiantuntijaa digimainonnan ja sisältömarkkinoinnin tiimeihin. Media-asiantuntijana toimit aktiivisesti yhteistyössä Alman mediamyynnin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mediamainonnan varausten, inventaarin ja saatavuuden hallinta, aineistoprosessin hoitaminen, kampanjaseuranta ja -optimointi, mainoskampanjoiden laskutus sekä asiakaspalvelu B2B asiakkaiden sekä omien sidosryhmien parissa. 

Työssä pääset yhdistämään järjestelmäosaamisen asiakaspalveluun, sillä vaikka tekninen osaaminen ja mainonnanhallinnan järjestelmät muodostavat merkittävän osan työstä, on kaiken keskipisteenä laadukkaat asiakaskohtaamiset, niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa. 

Sisältömarkkinoinnin media-asiantuntijalta toivomme sisältömarkkinoinnin ratkaisujen tuntemista sekä kykyä ymmärtää, millainen on hyvä sisältö, vaikka sisällöt tulevatkin meille valmiina asiakkailta ja tuottajilta.  

Henkilönä olet kehityshenkinen ja nopea oppimaan. Otat rohkeasti haltuun uusia järjestelmiä. Tarkkuus ja täsmällisyys ovat työssä ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia. Hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky, asiakaspalveluhenkisyys sekä tiimityöskentelytaidot ovat työssä onnistumisen edellytyksiä, sillä kommunikoit jatkuvasti eri sidosryhmien kanssa. 

Toivomme sinulta: 

  • kokemusta digimainonnan/sisältömarkkinoinnin ratkaisujen parissa työskentelystä 
  • kokemusta mainonnanhallintajärjestelmistä (Google Ad Manager, Xandr) ja/tai julkaisujärjestelmistä (Newspilot, WordPress) 
  • hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa 
  • kykyä tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa 
  • hyviä yhteistyö- ja viestintävalmiuksia sidosryhmien kanssa toimimiseen 

Lisäksi sisältömarkkinoinnin julkaisutiimissä arvostamme perustason html- ja css-osaamista sekä kokemusta web-analytiikan työkalujen käytöstä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn nopeatempoisessa ympäristössä sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja asiantuntemuksen kasvattamiseen. Tulet työskentelemään Alman arvostettujen palveluiden ja brändien parissa, osana mainonnanhallinnan palveluita. Tukenasi on ammattitaitoinen ja innostunut digimainonnan ammattilaisten porukka. Haemme vakituista henkilöä sekä digimainonnanhallinnan tiimiin että sisältömarkkinoinnin julkaisutiimiin. Mainitsethan hakemuksessasi kumpaa tehtävää olet hakemassa. Toimipaikkasi voi olla joko Helsingissä tai Tampereella. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti etänä ja toimistolla. 

Kiinnostuitko? Jätä ilmoituksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään 21.11. mennessä. Käymme ilmoituksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoa tehtävistä antavat sisältömarkkinoinnin julkaisutiimin esihenkilö Hanna-Mari Sederholm hanna-mari.sederholm(at)almamedia.fi sekä mainonnanhallinnan tiimiesihenkilö Laura Parro laura.parro(at)almamedia.fi. 

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista. 

Media-asiantuntija, Alma Mediaratkaisut

Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus