Skip to main content

Mediasuunnittelija

Haemme osaksi tiimiämme sisällöntuottajaa, jolla olisi aikaisempaa kokemusta markkinoinnista sekä sisällöntuotannosta.
Työnantaja Sisäsataman Terassi Oy / Nordic Live Productions Oy.

Suhtaudutko intohimoisesti kirjoittamiseen, visuaalisuuteen, someen ja näiden yhdistämiseen? Onnistuuko sinulta kuvien ja videoiden editointi? Oletko sinä etsimämme sisällöntuottaja?

Meillä tehtäviisi kuuluu mm. tekstien kirjoittamista sekä kuvatuotantoa markkinoinnin tarpeisiin sekä erilaisia projekteja. Osallistut lisäksi sisältömarkkinointiin tuottamalla sisältöjä verkkosivuille. Olet sujuvasanainen kirjoittaja, jolta luonnistuu sisältö sekä suomeksi että ruotsiksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja huolellinen. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta sisällöntuotantoa ja markkinointia kohtaan sekä mielellään aikaisempaa kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista. Sinulla on positiivinen asenne, vahvat vuorovaikutustaidot ja tuot tiimiin innostavaa energiaa. Pidät nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä ja haluat saada tuloksia aikaan.

Edellytämme:
-hyviä IT-taitoja sekä sosiaalisen median hallintaa-luovaa sisällöntuotantoa, myös editoinnin osalta
-vastuullista sekä oma-aloitteista työotetta
-hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana Nordic Live Productionsin laajaa tapahtuma- ja ravintola-alan organisaatiota. Nordic Live Productions vastaa useista festivaalitapahtumista sekä konserteista Suomessa. Yrityksen toiminnan piiriin kuuluu myös Sisäsataman Terassi sekä muut tulevat projektit. Työskentelet Vaasan toimistollamme, mutta tarjoamme myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Työaika kokoaikainen 40h/viikko. Sinulle maksetaan palkkaa 2000€/kk.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen CV. Tehtävä on määräaikainen 30.9.2021 asti ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hakemukset sähköpostitse info@nordiclive.fi.

WWW-osoite: http://www.sisasatamanterassi.fi
Yhteystiedot: Jenna Fyhr
+358405736615
info@nordiclive.fi
Työpaikan osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaus: 2000€/kk
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Ilmoitus jätetty: 03.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Mediasuunnittelija

Sisäsataman Terassi Oy
Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 04.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus