Skip to main content

Mekaaniinen asentaja

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, pintakäsittelyyn sekä muihin palveluihin valmistavalle teollisuudelle ja prosessilaitosten kunnossapitoon.

Työntekijöitämme kutsutaan velhoiksi, koska laaja kokemuksemme yhdistettynä syvälliseen osaamiseen tekee asiantuntijoistamme velhomaisen hyviä metallien lämpökäsittelijöitä. Ritarilliset hyveet kuten kyvykkyys, rohkeus ja rehellisyys ovat meille ominaisia arvoja. Kohtelemme asiakkaitamme kuin tovereitamme ja lämpökäsittelemme asiakkaidemme metalleja kuin omiamme. Lue lisää https://heatmasters.net/fi/

 

Haemme Heatmastersille Hollolaan mekaanista asentajaa

 

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten lämpökäsittelyyn liittyvien laitteiden ja tarvikkeiden mekaaninen asennus ja kokoonpano. Myös erilaiset lämpökäsittelyuunien huolto- ja korjaustehtävät ovat osa työnkuvaasi. Työtä tehdään omassa toimipisteessämme Hollolassa sekä asiakkaiden tiloissa (usein konepajoissa) ympäri Suomen.

Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta tai muuta vastaavaa ammatillista osaamista sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työhön ja osaat toimia myös osana asiantuntijatiimiä. Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja osaat kommunikoida sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ Heatmastersin palveluksessa. Kyseessä on kokoaikainen työ.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme motivoitunut ja sitoutumishaluinen tekijä, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 044 768 0860.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti