Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaanikko - Pori

Hei, Sinä autoalan ammattilainen! Haluatko päästä työskentelemään merkkimekaanikon haalareissa osaajien raskaaseen sarjaan?

Haemme nyt Porin Scania-keskukseen

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA

Raskaan kaluston mekaanikkona toimenkuvaasi kuuluvat kuorma-autojen, perävaunujen ja niiden päällirakenteiden huollot ja korjaukset. Hallitset raskaan kaluston perustyöt ja haluat kehittyä huollon ja korjauksen moniosaajaksi, nykyaikaisessa korjaamo ympäristössä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta sekä vähintään B-luokan ajo-oikeutta, minkä lisäksi sinun tulee hallita nykyaikaiset IT-taidot. Eduksi katsomme peltisepäntaidot. Tarjoamme avuksesi modernit työkalut sekä huipputiimin tuen.

Scania on kansainvälinen organisaatio, joka tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön, hyvät etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut vakavaraisessa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Teijo Kälviäinen, puh. 010 555 2941. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 7.8.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta. 



Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli noin 14,2 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 54000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2021 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 593 henkilöä keskimäärin.

Scania Suomi vaikuttavuus

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Scania Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Scania Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaanikko - Pori

Pori
Vakituinen

Julkaistu 07.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti