Skip to main content

Mekaaninen asentaja

Etsimme asiakkaallemme Bevenic Avatron Oy:lle mekaaninen asentaja!

Avatron Oy valmistaa räätälöityjä kokoonpano- ja testaustöitä omille asiakkailleen. Komponentit tulevat alihankintana, mutta kokoonpanovaihe tapahtuu Vantaan toimitilalla. Lue lisää https://www.avatron.fi/

Tehtäviisi kuuluu mittauskanavien valmistus. Tehtävä edellyttää huolellista ja tarkkaa työotetta. Etenkin kemian ja fysiikan alojen tuntemus on tehtävässä eduksi. Työ on hyvin pikkutarkkaa, joten vaatii tekijältään rauhallista työskentelyotetta.

Työtä tehdään 7,5 h/päivässä arkisin maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla. Tehtävässä on mahdollisuus monipuoliseen työhön, johon voi itse vaikuttaa työajan sekä etenemisen muodossa. Tehtävä on alkuun 6kk määräaikaisuus, mutta etsimme tekijää, joka voisi sitoutua tämän jälkeen vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme

- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

- kokoaikaisen ja monipuolisen tehtävän
- liukuvan työajan
- mahdollisuuden kehittää oman työn osaamista

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi jättämällä hakemuksesi järjestelmän kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -

Mekaaninen asentaja

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus