Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaniikka-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Haemme Riihimäen toimipaikkaan

MEKANIIKKA-ASIANTUNTIJAA 

elinjakson hallinnan monipuolisiin tehtäviin.

Tehtävässä työskentelet osana laajaa kunnossapito-organisaatiota moniteknologisten järjestelmien parissa, kuten sensori- ja ohjusjärjestelmät. Toimit vaativien konetekniikan ja hydrauliikan asiantuntijatehtävissä. Lisäksi tehtävään kuuluvat käytössä olevien sekä uusien järjestelmien huoltosuunnitelmien ja huolto-ohjeiden ylläpito.

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Edellytämme mekaniikan laajaa tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri). Erityisesti kokemus hydrauliikan ja konetekniikan alueella on tärkeää. Kokemus kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) on eduksi ja hallitset raporttien, huolto-ohjeiden / -pöytäkirjojen tekemisen MS Officen työkaluilla. Myös suunnitteluohjelmien hallinta sekä aikaisempi kokemus puolustusteollisuudesta katsotaan eduksi.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Lisätiedot ja hakeminen 

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563, tapani.asikainen@millog.fi tai Petri Salolta, puh. 050 342 6548, petri.t.salo@millog.fi.

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 26.6.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Mekaniikka-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 27.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus