Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaniikka-/kylmäasentaja, Millog Oy Riihimäki

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten järjestelmien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?

Haemme Riihimäen toimipaikalle mekaniikka-/kylmäasentajaa 

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työ edellyttää monitaitoisuutta ja halua oppia uusia ja vaihtelevia tehtäviä sekä matkustusvalmiutta. Pääasiallinen työpiste on Riihimäki. Työssäsi pääset tekemään vaihtelevasti mekaniikka-asennus, hitsaus-, koneistus-, hydrauliikka- ja kylmätöitä.


Millaista osaajaa etsimme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä. Älä kuitenkaan epäröi hakea, vaikka sinulle ei olisikaan kertynyt vielä vuosien työkokemusta valmistumisen jälkeen. Tulemme antamaan hyvän perehdytyksen sekä tarjoamme tilanteen mukaan koulutusta. Katsomme eduksi, jos sinulla on S3 sähköluvat tai E3/Y3 kylmäluvat tai halukkuus kouluttautua kylmäalalle. 

Toivomme sinun olevan työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Halu ja uteliaisuus oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.


Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittämään itseäsi ammatillisesti tukenasi kannustava tiimi. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot ja hakeminen 

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Petri Salolta, puh. 050 342 6548, petri.t.salo@millog.fi

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 31.5.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi 


Mekaniikka-/kylmäasentaja, Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Suomi
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Lappeenranta