Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaniikkasuunnittelija

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen vakituiseen työhön

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Haemme osaajaa mielenkiintoiseen tehtävään ruostumattoman teräksen ohutlevytuotteiden ja mekaanisten kokonaisuuksien suunnitteluun. Tehtävässä pääset työskentelemään erittäin laajan tuotevalikoiman parissa, monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä. Suunnittelijana tehtäväsi on ratkaista, miten tuotteen toiminnallisuus saadaan toteutettua valmiina tuotteena mahdollisimman hyvin ja optimaalisesti, huomioiden taloudellisen näkökulman. Suunnittelussa otat huomioon kaiken sen, mitä idean siirtäminen valmiiksi tuotteeksi vaatii. Käytössäsi on 3D-suunnitteluohjelmisto (SolidWorks), jonka avulla piirrät tuotantokuvat, sekä laadit osaluettelot.

Tehtävä edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä ja SolidWorks osaamista. Toivomme sinulta aktiivista asennetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä ratkaisuhakuisuutta. Tehtävän sisältö ja vaativuus räätälöidään osaamisen ja taitotasosi mukaan. Huomioimme haussa myös opinnoistaan vastavalmistuneet.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Kyseessä on vakituinen työ, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaikojen suhteen on käytössä liukumat ja työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä, hybridimallin mukaisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2021. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Leena Raittinen, p. 044 728 3771.

Mekaniikkasuunnittelija

Lahti
Vakituinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus