Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G, induktiokoneet

Haemme ABB Oy Motors and Generators -yksikköön Pitäjänmäelle mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävän toivottu aloitus on syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan työntekijän ja Barona Teollisuus Oy:n välille.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä työskentelet induktiokoneisiin erikoistuneessa tiimissä ja vastaat osaltasi asiakas- ja projektikohtaisesti induktiokoneisiin liittyvistä tuote- ja ylläpitosuunnitteluprojekteista. Tuotat myös dokumentaatiota niin ABB:n sisäiseen käyttöön kuin myös ulkoisille sidosryhmille ja toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon kysymyksissä. Mekaniikkasuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä niin sähkösuunnittelun kuin myös myynnin, tuotekehityksen sekä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta

• tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. konetekniikan insinööri)

• työkokemusta teollisuuden mekaniikkasuunnittelusta tai vastaavasti käytännön kokemusta esimerkiksi kunnossapidosta, asennustehtävistä tai muusta vastaavasta.

• 3D-suunnittelumaailman tuntemusta (tehtävässä käytössä AutoCAD ja NX)

• mielenkiintoa toimia teknisten haasteiden parissa ja oma-aloitteista työotetta

• englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista.

ABB tarjoaa sinulle muun muassa hyvän perehdytyksen tehtävään, rennon, mutta asiantuntevan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä haastavampien tehtävien pariin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Baronan edut käytössäsi
Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae paikkaa viimeistään 16.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 050 3131 449

ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G, induktiokoneet

Barona Teollisuus
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus