Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaniikkasuunnittelija tuotannon tukeen

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja innovatiivista mekaniikkasuunnittelijaa tuotannon tueksi.

Keskeiset tehtäväsi

Työskentelet osana tuotannon tuen mekaniikkasuunnittelutiimiä, joka vastaa osaltaan nykytuotteiden kehityksestä ja  ylläpidosta. Vastaat laitteen mekaniikkakomponenteista ja teräsrakenteista yhteistyössä tuoteinsinöörien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset mekaniikka- ja laitesuunnittelutehtävät, työohjeiden luominen ja ylläpito sekä tuotannon apuvälineiden suunnittelu. Lisäksi osallistut tuote-designin osalta jatkuvan parantamisen toimintaan tuotannon tuottavuus- ja laatutavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit kiinteässä yhteistyössä valmistuksen, R&D:n sekä hankinnan kanssa.  

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri/DI) sekä aiempaa työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Hallitset suunnittelun, mitoituksen sekä piirustusten ja 3D-mallien tuottamisen jotain 3D-suunnitteluohjelmaa sekä PDM-alustaa käyttäen. Taidat kattavasti konetekniikan ja kykenet hallitsemaan erilaisia teknisiä järjestelmiä ja komponentteja sekä luomaan niistä toimivia kokonaisuuksia. Olet myös kiinnostunut modulaarisuudesta ja tuotehallinnasta kompleksisessa ympäristössä. Oma-aloitteinen ja palveluhenkinen ratkaisuun pyrkivä asenne sekä järjestelmällinen aikataulusidonnainen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Teamcenter- ja NX-ympäristön hallitseminen sekä lujuuslaskennan taidot katsotaan eduksi. Tehokas sidosryhmäviestintä vaatii suomen kielen hallintaa, mutta pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän alueen alan huipputuotteiden parissa. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää yritykseemme ja työntekijöihimme: Solid Ground stories hubLinkedIn tai Facebook.  

Lisätietoja/yhteydenotot

Eero Plathin, suunnittelupäällikkö, sähköposti: [email protected].

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  sunnuntaihin 20.6.2021 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0027861.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaniikkasuunnittelija tuotannon tukeen

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti