Skip to main content

Metallialan osaajia Kangasniemelle

Etsimme asiakkaallemme Reifer Oy:lle useita metallialan osaajia pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Paikkoja on auki niin koneenasentajalle, CNC-särmääjälle kuin TIG-hitsaajalle. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti päivävuoroihin, mutta toivomme hakijoilta mahdollisuutta myös iltavuorossa työskentelyyn.

Koneenasentajan työtehtäviin kuuluu mekaanisten kokoonpanojen valmistamista sisältäen jonkin verran myös muun muassa sähkö-, ja hydrauliikka-asennuksia osaamisesi ja taitojesi mukaan.

TIG-hitsaaja käsittelee pääasiallisesti ruostumatonta ja haponkestävää terästä, alumiinia ja myös mustaa terästä. Erilaiset ja vaihtelevat kokoonpano- ja hitsaustyöt ovat osa päivittäistä arkea.

CNC-särmääjä vastaa yksittäiskappaleiden ja pienten sarjojen särmäyksestä ohutlevytuotteissa. Työssä pääset työstämään monipuolisesti erilaisia tuotteita.

Toivomme hakijoilta:

  • Teknisten piirrustusten lukutaitoa
  • Soveltuvaa työkokemusta ja/tai koulutusta
  • Oma-alotteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Sitoutuneisuutta tehtävää kohtaan
  • Suomen ja/tai englannin kielen taitoa

Tarjoamma sinulle:

  • Teknologia teollisuuden tes mukaisen palkkauksen tehtävän vaatimusluokan mukaan
  • Mahdollisuuden päästä kehittymään metallialan monipuoliseksi osaajaksi
  • Osaavan työyhteisön tuen ja perehdytyksen talon toimintamalleihin

Työn toivottu aloitus viimeistään marras-joulukuun aikana. Tarjolla alkuun määräaikainen työsuhde, jossa työllistyt Baronalle. Tarkoituksena on, että kykynsä osoittanut tekijä rekrytoituu suoraan Reifer Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Joel Pulkkinen puhelimitse numerosta 0503223278 (ma-pe 8-15).

Hae paikkaa viimeistään 28.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 050 3223278

Reifer Oy

”Reifer Oy on monipuolinen ja palveleva konepajayhtiö Kangasniemellä. Yritys työllistää tällä hetkellä 50:tä metallialan ammattilaista monipuolisissa metallituotannon työtehtävissä. ”

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Metallialan osaajia Kangasniemelle

Barona Teollisuus
51200 Kangasniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Helsinki
Barona Teollisuus
Eurajoki