Skip to main content

Metallialan tuotannontyöntekijä

Tarjoamme sinulle mukavan työn metalliteollisuuden parissa asiakkaallamme Fb Ketjutekniikalla Rauman Lapissa. Fb Ketjutekniikka on yritys joka valmistaa kuljetinketjuja, ketjupyöriä ja ketjun kolia monelle eri teollisuuden alalle.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu mm. roclalla ajoa ja koneiden valvontaa. Työ on fyysisesti raskasta, koska työ on seisomatyötä. Roclan käyttö opetetaan tarvittaessa.

Emme vaadi sinulta suurta kokemusta, mutta omaat perus atk-taidot sekä motivaatio ja reippaan asenteen työtä kohtaan pitää olla kunnossa!

Huomioimme vain ne hakijat, jotka hakevat pitkäaikaista työtä ja olet käytettävissä kokoaikaisesti

Työ on 2-vuorotyötä, mutta valmius 3-vuorotyöhön tulee olla.

Laitathan hakemuksesi tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 12.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 6891184

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Metallialan tuotannontyöntekijä

Barona Teollisuus
Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus