Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metallihioja

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen ammattitaitoista

HIOJAA

Tehtävänäsi on metallituotteiden viimeistely hiomalla. Työtehtäviin kuuluu mahdollisesti osaamisestasi riippuen myös muita metallipajan töitä, kuten hitsausta tai kokoonpanoa. Työ edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi on aikaisempi metallialan koulutus- ja/tai työtausta sekä kokemus vastaavista tehytävistä. Huomioimme myös opinnoistaan vastavalmistuneet tai esim. harrastustoiminnan avulla karttuneen osaamisen.

Jos kiinnostuit, laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian oheisen hakemuslinkin kautta. Mikäli olemme työnantajana ennestään tuttu, soita meille suoraan p. 040 728 8728 / Johanna

Tarjoamme vakituisen työn päivävuorossa, täysin viikkotyötunnein (40h/vko, ma-pe). Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Metallihioja

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy
Lahti
Vakituinen

Julkaistu 28.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja