Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metallityöntekijä

Oletko metallialan ammattilainen taikka metallialalle haluava, joka etsii työtä? Nyt olisi hyvälle tekijälle työtä tarjolla.

Tässä on loistava tilaisuus vastavalmistuneelle metallialan työntekijälle taikka jo kokeneemmallekin konkarille. Työ tapahtuu konepajassa Laitilassa, mutta työhön kuuluu myös asennuksia eri kohteissa.

Eduksi katsomme

  • metallialan koulutusta
  • kykyä tulla toimeen suomen kielellä
  • valmiutta tehdä reissutyötä
  • voimassa olevat tulityö ja työturvallisuuskortit

Toivomme työntekijöiltä reipasta asennetta sekä ahkeraa työotetta. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa viimeistään 05.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0406891184

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Metallityöntekijä

Barona Teollisuus
23800 Laitila
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus