Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Metallityöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle

2 metallityöntekijää

Sinulle on tarjolla monipuolinen ja itsenäinen työ menestyvässä yrityksessä. Työskentelet valmistuspajassa, nykyaikaisessa työympäristössä osana huumorintajuista porukkaa. Asiakkaamme arvostaa suuresti aitoa kiinnostusta käsillä tekemiseen.
 
Tehtäviisi kuuluu MIG-hitsaus tai muut työtehtävät, kuten CNC sorvaus, kappaleiden vaihto ja valmistettujen tuotteiden pakkaaminen. Toivomme myös, että omaat itsenäisen työotteen ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi. Tulet käyttämään metallitöissä käytettäviä yleisimpiä työkaluja: hitsauslaitteita tai CNC koneita, joten toivomme sinun omaavan jo perusteet niiden käytöstä. Työkielenä on suomi mutta myös englannin kielellä pärjää.

Eduksesi on kuvien lukutaito sekä aikaisempi kokemus. Työnkuvaa voidaan myös täsmentää sinun osaamisesi mukaan ja ennen kaikkea, jos olet valmis opettelemaan uusia asioita, on tässä sinulle työpaikka pitkäksi aikaa.

Mikäli kiinnostuit tästä työstä niin laita hakemuksesi meille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Mikko Heino, mikko.heino@hpheimo.fi, 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Metallityöntekijä

Henkilöstöpalvelu Heimo
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus