Skip to main content

Metallityöntekijä / tuotantotyöntekijä

Asiakasyrityksemme valmistaa, huoltaa ja myy puun- ja metallintyöstöön suunniteltuja työkaluja. Etsimme nyt metallityöntekijää/tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat terien juottamisista ja niihin liittyvistä esivalmistelutöistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä, mutta se ei ole pakollista sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia uusi tehtävä.

Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/13848 ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

-

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.
Työpaikan osoite: 20300 TURKU
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty: 30.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10980554

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Metallityöntekijä / tuotantotyöntekijä

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus