Skip to main content

Metallityöntekijä, Vantaan Metalli Oy

Vantaan Metalli Oy on vuodesta 1988 valmistanut teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä useisiin satoihin rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjannut satojen kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Kiinteistökorjauksien lisäksi valmistamme myös tarvittavat osat joko toimipisteessämme tai tapauskohtaisesti myös asiakkaan luona!

Etsimme nyt Vantaan Metalli Oy ammattilaisten joukkoon.

Metallialan osaajaa, monipuolisiin työtehtiviin.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistöjen teräksestä ja muista metalleista valmistettavien profiiliovien, kaiteiden sekä autokatosten ovien valmistus, korjaus- ja huoltotyöt. Kiinteistökorjauksien lisäksi tarvittavat osat valmistetaan yrityksen omissa tuotantotiloissa, joten metallialan työvälineiden ja työtapojen tuntemus on työn kannalta tärkeää. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet ollut pitkään alalla. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Marttinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5113, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijä, Vantaan Metalli Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti