Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metallityöntekijöitä Finse Oy:lle

"Finse Oy on vuonna 1989 perustettu metallialan perheyritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston putkiosiin, kuten pakokaasujärjestelmiin, vesiputkistoihin ja suojaputkiin. Erikoisosaamiseemme kuuluu putkentaivutus, äänenvaimentimien valmistus, vesiputkistot, suojaputket, dieselmootttoreiden pakokaasun puhdistusjärjestelmät sekä öljyputket. Valmistamiamme osia käytetään esimerkiksi busseissa, metsäkoneissa, traktoreissa, jyrissä, leikkuupuimureissa ja kaivoskoneissa. Tehtaamme sijaitsevat Lievestuoreella 300 metrin päässä toisistaan. Käytössämme on yhteensä 4000 neliömetrin tuotantotilat, joissa työskentelee 55 ammattilaista."

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Finse Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÖITÄ Lievestuoreen tehtaalle.

Työ pitää sisällään monipuolisia metallialan työtehtäviä, kuten esimerkiksi putkensahausta ja muokkausta. Toivomme valitulta tekijältä reipasta asennetta sekä halua oppia metallialasta ammattilaisten seurassa. Eduksi katsomme vastaavan koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen tuotannonalan tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu ja kiinnostus alaa kohtaan. Näiden lisäksi toivomme sinulta vuorotyövalmiutta, sillä valittu tekijä tulee työskentelemään arkisin 2-vuorossa.

Finse tarjoaa valituille henkilöille mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavassa työyhteisössä.
Tehtävä on aluksi määräaikainen Go On Jyväskylän kautta, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaan omille kirjoille

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi meille viimeistään 4.9.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Pinja Hytönen, 040 820 6963, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijöitä Finse Oy:lle

41520 Hankasalmi
Jyväskylä
44300 Konnevesi
Laukaa
41660 Toivakka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti