Skip to main content

Metallityöntekijöitä Franke Medical Oy:lle

Franke Medical Oy on ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana, toimittanut viimeisen 40 vuoden aikana noin 10 000 erilaista desinfioivaa huuhtelu- ja pesukonetta noin 40 maahan. Franke Medical Oy:n toimipiste sijaitsee Naarajärvellä, Pieksämäellä.

Haemme nyt Franke Medical Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÖITÄ pidempään määräaikaiseen, myöhemmin mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen Naarajärven tuotantoyksikköön. Tehtävä on kokoaikainen ja tapahtuu arkena päivävuorossa.

Työtehtävät pitää sisällään muun muassa ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ohutlevytuotteiden hitsausta.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta metallialalla työskentelystä tai alan perustutkintoa. Hitsaustaito ennestään on välttämätöntä ja kokemus TIG-hitsauksesta eduksi. Hitsausluokat eivät tarvitse olla voimassa.

Omatoimisuus, huolellisuus ja kyky työskennellä hektisessä työympäristössä ovat tärkeitä ominaisuuksia, luonnollisesti hyvän työmoraalin ja fyysisen työn valmiuden lisäksi. Toimipisteellä on loistava yhteishenki, joten toivomme avointa luonnetta ja ryhmätyötaitoja.

Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka toimialansa huippuyrityksessä. Työt alkavat elokuussa viikolla 32, joten mikäli koet olevasi sopiva ehdokas tähän tehtävään, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Joel Pulkkinen 050 3223278

Hae paikkaa viimeistään 30.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 0503223278

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Metallityöntekijöitä Franke Medical Oy:lle

Pieksämäki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus