Skip to main content

Metsäharjoittelija MTK:n Brysselin toimistoon

 

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry edustaa maaseudun ammattilaisia, jotka hyödyntävät uusiutuvia luonnonvaroja kestävästi ja taloudellisesti. MTK huolehtii suomalaisten viljelijöiden, perhemetsätalouden ja maaseutuyrittäjien edunvalvonnasta ja elämisen mahdollisuuksista. Meillä työskentelee noin 90 maaseudun puolestapuhujaa. Toimintaamme voit tutustua lisää www.mtk.fi. 

Tarjoamme opintojen loppuvaiheessa olevalle EU-metsäasioista kiinnostuneelle ja EU-uraa suunnittelevalle korkeakouluopiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden harjoitteluun Brysselissä. 

METSÄHARJOITTELIJA, BRYSSEL 

Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseudun etujen valvominen Euroopan Unionissa. Ajamme eteenpäin Suomea koskevia ja  jäsentemme etuja palvelevia asioita Euroopan Unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa. Brysselin toimiston edunvalvontatyö alkoi jo syksyllä 1991. 

Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ja Euroopan parlamentti. Vaikutamme mm. EU-maiden yhteisen tuottaja- ja maatalousosuuskuntajärjestöjen Copan ja Cogecan linjauksiin ja kannanottoihin. Pidämme yhteyttä Brysselissä toimiviin sidosryhmien verkostoihin. 

Metsäharjoittelijana olet osa MTK:n Brysselin tiimiä. Tehtäviisi sisältyy valmistelussa olevien EU metsäasioiden seuranta ja raportointi. Osallistut metsäasioita koskeviin tilaisuuksiin sekä, Euroopan parlamentin ja sen valiokuntien työn seurantaan. Varmistat omalta osaltasin, että metsänomistajien edunvalvojat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.  

Tehtävässä menestymiseen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Sinulle kirjoittaminen on sujuvaa ja helppoa. Osaat toimia osana Brysselin tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittää omaa osaamistasi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua läheltä EU:n toimintaan ja päätöksentekoon tilanteessa, jossa EU pyrkii vaikuttamaan metsäasioiden valmisteluun poikkeuksellisen paljon.

Harjoittelun kesto on viisi kuukautta, alkaen syyskuussa 2022. Hakuaika syksyn 2022 harjoittelujaksolle päättyy 6.7.2022. Täytä hakemuksesi osoitteessa mtk.fi/rekry

Harjoittelupaikkana on MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen Brysselin toimisto EU-kortteleissa (Rue Treves 61, B-1040 BRUSSELS, BELGIUM), jossa tarjoamme modernin työskentely-ympäristön. Lähiesimiehenäsi toimii MTK:n Brysselin toimiston johtaja Hanna Leiponen-Syyrakki. Metsäasioissa sinua ohjaa MTK:n metsäjohtaja Marko Mäki-Hakola. Heiltä voit kysyä lisätietoja harjoittelupaikasta sähköpostitse hanna.leiponen-syyrakki@mtk.fi ja marko.maki-hakola@mtk.fi

Metsäharjoittelija MTK:n Brysselin toimistoon

Bryssel
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
2000 - 3000 €

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus