Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metsätalouden suunnittelija, Etelä-Lapin metsätiimi (2 paikkaa)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee metsätalouden suunnittelijoita Etelä-Lapin metsätiimiin määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.1.2022 -30.6.2023, toimipaikkana Ranua ja 1.1.2022 - 31.12.2022, toimipaikkana Rovaniemi.

Toimenkuvaan sisältyy hakkuiden, metsänhoidon, luonnonhoidon ja tienpidon suunnittelu, paikkatiedon ylläpito ja pienmyynti. Keskeistä tehtävässä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen. Toimipaikat ovat Ranua ja Rovaniemi. Aloitus tehtävissä 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, nykyaikaisten metsäsuunnittelumenetelmien osaamista, hyviä maastossa liikkumisen taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä tarvitset lisäksi B-ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi toimintaympäristössä, jossa pääset osaksi laajaa sidosryhmä- ja yhteistyökumppaniverkostoa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat tiimiesimies Ossi Pesälä, puh. 040 6104 339 tai aluejohtaja Kirsi-Marja Korhonen, puh. 0400 300 861.

Metsätalouden suunnittelija, Etelä-Lapin metsätiimi (2 paikkaa)

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus