Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

MICROSOFT 365 -ASIANTUNTIJA

Kehittämään, toteuttamaan ja myymään MS 365 -koulutuspalveluita.

Haluatko päästä hyödyntämään osaamistasi uusien palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisen parissa? Tule meille rakentamaan, myymään ja toteuttamaan Itaidon kokonaisvaltaisia Microsoft 365 -koulutuspalveluita!

Etsimme Itaidon liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämisen tueksi Microsoft 365 -ympäristöjen konsultoinnin, myynnin ja kouluttamisen kokemuksen omaavaa asiantuntijaa. Työskentelet sujuvasti osana asiakaslähtöistä ja tuloshakuista, yhteen hiileen puhaltavaa kuuden hengen myyntitiimiä. Pääset rakentamaan ja toteuttamaan täysin uusia koulutuspalveluita, joiden avulla Itaito tarjoaa entistä enemmän lisäarvoa sekä yrityksille, että julkiselle sektorille toimialasta riippumatta. Tehtävän alkuvaiheessa vastaat Microsoft 365-koulutuspalveluiden strategisesta kehittämisestä ja tuotteistamisesta yhdessä yrityksen muun operatiivisen johdon kanssa. Palveluiden lanseerauksen jälkeen, tehtävänkuva painottuu niiden jatkuvaan kehittämiseen ja asiakkaiden tarpeiden selvittämiseen sekä palveluiden myyntiin yhdessä Itaidon myyntitiimin ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat myös itsenäisesti asiakkaille esiteltyjen selkeiden koulutusratkaisujen toteutuksesta ja niiden myynnistä.

Aiempi vankka kokemuksesi voi olla peräisin esimerkiksi Microsoft 365 -palveluiden myynnin, kouluttamisen sekä strategisen kehittämisen parista. Olet itseohjautuva tiimipelaaja, sinulla on sosiaalista pelisilmää ja proaktiivinen työskentelyote. Nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Työskentelet luontevasti ja vakuuttavasti koulutus- ja vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Microsoftin sertifikaatit eivät ole edellytys, mutta ne ja vahva koulutuskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja etenemismahdollisuudet kansainvälisessä konsernissa. Pääset osaksi erinomaista yrityskulttuuria, sekä mahdollistavaa ja avointa toimintaympäristöä. Varmistamme, että sinulla aina toimivimmat ja parhaat työkalut työssäsi menestymiseen. Pääset aidosti itse kehittämään työtehtävääsi ja siihen liittyviä palveluita.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.5.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-16092.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, mahdollisiin kysymyksiin vastaa Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen p. 040 156 3663.

Suomalaisten perustama Itaito Oy on osa Dustin konsernia. Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1700 henkilöä. Tilikaudella 19/20 Dustinin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa. Itaidon asiakastyytyväisyys oli vuonna 2020 4,62/5,00. Lisätietoja www.itaito.fi/meistä

MICROSOFT 365 -ASIANTUNTIJA

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus