Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Microsoft BI-asiantuntija

Oletko kiinnostunut BI-kehittämisestä ketterillä menetelmillä ? Asiakkaamme on kehittämässä laajasti raportointijärjestelmiään Microsoft Business Intelligence -välineillä. Haemme kokeneita MSBI -asiantuntijoita raportointijärjestelmien kehittämisprojekteihin. Projektit alkavat kesän 2021 lopussa ja kestävät vaihtelevasti muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin.

  Työtehtävät

  Asiantuntijoiden tehtäviin kuuluu BI -raporttien muodostusta ja tietokantojen mallinnusta pitäen sisällään Data Martit ja dimensionaaliset mallit sekä analyyttiset kuutiot ja raportointijärjestelmien/palveluiden kehittämistä ja ylläpitoa.

  Projekti sisältää usean BI Developerin ja Lead BI Developerin työt. 

  Työpäydältäsi löytyy muun muassa: 

  • Konsultointi liittyen uusien BI-palveluiden toteuttamiseen sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen liiketoiminnalle ja näiden käyttöönoton avustamista
  • Raportointiratkaisujen sekä välineiden käytön opastusta loppukäyttäjille

  Edellytykset

  • Erinomainen SQL-kielen hallinta
  • Kokemusta pääasiallisista työkaluista eli Microsoft BI:n SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS, Power BI ja Sharepoint
  • BI -testausmenetelmien tuntemusta, BI-version ja -kokoonpanon hallintaa, laajojen BI-arkkitehtuurien ymmärtämistä sekä osaamista jatkuvasta BI-integraatiosta, toimituksesta ja projektiautomaatiosta
  • Hyvä suomen ja sujuva englannin kielitaito
  • Oma-aloitteisuus, hyvät verkostoitumistaidot ja asiakaslähtöinen asenne 

  Lisätiedot

  Projektit sopivat erityisesti sinulle, jolla on vankkaa kokemusta BI-järjestelmien rakentamisesta ja ketterästä kehittämisestä ja haluat toimia yrityksesi kautta tai freelancerina. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt elokuussa 2021.

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laak (markku@poolia.fi, p. 020 7290 831)

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Microsoft BI-asiantuntija

  Helsinki
  Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

  Julkaistu 21.06.2021

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 ?

  Jaa työpaikkailmoitus