Skip to main content

Microsoft Office 365 -asiantuntija

Tule Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen

MICROSOFT OFFICE 365 -ASIANTUNTIJAKSI

Pääasialliset tehtäväsi ovat:

 • Office 365 - ja Azure-pilviympäristön asiantuntijatehtävät
 • Microsoftin federointipalveluiden (ADFS) ylläpito
 • Office 365 -palvelun käytön edistäminen Helsingin yliopistossa
 • Exchange-sähköposti- ja kalenteripalvelun hallinta ja ylläpito

Sinua odottaa innostunut yhdeksän hengen Windows-palvelut-ryhmä, jonka kanssa voi yhdessä oppia ja kehittyä - välillä onnistumisten, välillä epäonnistumisten avulla. Ryhmän tehtäviin kuuluu Office 365 -pilviympäristön ja Exchange-palveluiden hallinta, mutta myös Microsoftin tekniikoihin perustuvia sisäverkon palveluita, kuten AD, Windows-palvelimet ja työasemien keskitetty hallinta.

Teet yhteistyötä myös muiden tietotekniikkakeskuksen ryhmien kuten käyttäjähallinnon, tietoturvan ja helpdeskin kanssa. Sinua odottaakin laaja ja monipuolinen työyhteisö, johon kuuluu asiantuntijoita kaikilta IT-osa-alueilta konesalejakaan unohtamatta. Meillä pääset tekemään samalla kehittyen itse Office 365 -asiantuntijana monipuolisissa tehtävissä, sillä työ ole vain tikettien lähettämistä käyttöpalvelutoimittajille.

Sinusta

Odotamme sinulla olevan:

 • Office 365 -pilvipalveluiden ylläpitotaitoja
 • kokemusta Microsoftin federointipalveluiden (ADFS) hallinnasta
 • tehtävään soveltuva tutkinto ja sen jälkeistä osaamisen ylläpitoa
 • dokumentointitaitoja

Eduksi laskemme myös:

 • erityisesti isojen ympäristöjen (yli tuhannen käyttäjän) Office 365 -ylläpitokokemuksen
 • Windows PowerShell - osaamisen
 • Azure AD Connect -tuotteeseen perehtyneisyyden
 • Windows Server -palvelinasiantuntemuksen

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on innostunut ote, hyvä teknologioihin liittyvä oppimiskyky ja motivaatio sekä kyky soveltaa omaa osaamistasi. Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot ovat tarpeen sekä suomeksi että englanniksi.

Miksi meille?

Sinulla on nyt loistava tilaisuus tulla mukaan Suomen parhaan yliopiston IT-porukkaan. Työssäsi pääset edistämään yliopistomme Office 365 -pilvipalvelua laajassa sekä haastavassa, mutta joustavassa toimintaympäristössä. Perehdytyksesi suunnitellaan oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan täydentäen tarvittavilla kursseilla. Saat siten hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen sekä muut ison organisaation edut, kuten joustavat työajat, etätyömahdollisuudet ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut.

Työnantajana haluamme luoda yhteisöllistä ilmapiiriä, jossa yhdessä opitaan sekä onnistumisista että epäonnistumisista, tuetaan kollegoita myös vaikeissa tilanteissa ja kannetaan yhdessä vastuu käyttäjiemme arkista työntekoa helpottavista ratkaisuista. Meillä työ tehdään työaikana ja myös ylläpitotehtävät tehdään meillä ilman yö- ja viikonloppupäivystyksiä. Lue, miten hyvin meillä viihdytään: https://www.helsinki.fi/fi/it/mahtavat-kollegat-avoimen-datan-edellakavija-nain-tikella-viihdytaan.

Kiinnostuitko?

Jos on jotakin kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä: Windows palvelut -ryhmän vetäjä Ari Vaskin, 0505425671 (parhaiten olen tavoitettavissa aamupäivisin), Ari.Vaskin@helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta https://www2.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/microsoft-office-365-asiantuntija Hae työpaikkaa -linkistä viimeistään 26.9.2021. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää lyhyt hakemus, missä kerrot osaamisestasi ja CV pdf-muodossa. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa kirjautumalla https://msap.helsinki.fi. Teknisissä ongelmissa voit olla yhteyksissä HR:n palveluosoitteeseen: hr-erla@helsinki.fi.

Tehtävän palkkaus sijoittuu 3 300–4 500 euroon osaamisestasi ja yhdessä sovitusta tehtävänkuvan vaativuudesta riippuen. Työsopimus solmitaan kuuden kuukauden koeajalla. Työtehtävä on vakituinen ja aloitusajan voimme sopia yhdessä.

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Tietotekniikkakeskuksen noin 200 tietotekniikka-ammattilaista työskentelee tietohallinnon, käyttäjätuen, teknologian ja tietotekniikkaratkaisujen parissa ja sen tuottamia palveluita käyttää yli 50 000 yliopiston työntekijää ja opiskelijaa. Tutustu meihin lisää https://www.helsinki.fi/fi/it/tietotekniikkakeskus

Avainsanat: Office 365, Exchange, Microsoft-pilvipalvelut