Skip to main content

Microsoft-sovellusarkkitehti

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja kansainvälinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.

Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. 

Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. www.samlink.fi 

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä Sinulle

Microsoft-sovellusarkkitehti

Etsimme kokenutta ohjelmistoalan ammattilaista osaamiskeskukseemme sovellusarkkitehdin rooliin. Voit työskennellä joko Espoon tai Jyväskylän toimipisteessämme.

Tarjoamme mahdollisuutta päästä näkemään, kokemaan ja kehittämään aallonharjalla finanssialan sovellusta yhdessä globaalin organisaatiomme kanssa. Sovelluksemme on .Net -tekniikoilla kehitetty ydinliiketoiminnan järjestelmä, joten päivittäisellä työllämme on oikeasti merkitystä. Meillä pääset osaksi upeaa tiimiä, jossa tarjolla on mukaansatempaavaa tiimihenkeä ja monipuolista sekä haastavaa tekemistä.

Haemme sovellusarkkitehtiä, joka osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista haastavia teknisiä ongelmia. Sovellusarkkitehti ratkoo yhdessä tiimin kanssa asiakastarpeita aina teknisistä ratkaisuista toimiviin kokonaisuuksiin. Roolissa suoriutuminen edellyttää vahvaa kommunikointitaitoa ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet kiinnostunut uusista teknologioista ja arkkitehtuureista, mutta ymmärrät kuitenkin nykyisten teknologioitten ja ratkaisujen merkityksen. Käytät työssäsi päivittäisessä viestinnässä myös englannin kieltä.  

Toivomme kokemusta mm. seuraavista teknologioista: C#, .Net ASP.Net MVC, IIS, Web API, Entity Framework, HTML/CSS/Javascript ja MSSQL / Azure SQL

Olemme myös erittäin kiinnostuneita, jos omaat kokemusta pilvipalveluista ja niihin liittyvistä ratkaisuista. Etenkin Azure cloud services ja Azure DevOps CI/CD tunteminen ovat meille tärkeitä.

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke. Teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olisit kiinnostunut tulemaan mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme, niin olethan yhteydessä! Lisätietoja paikasta saat 9.7. asti rekrytoivalta esimiehiltä Pekka Pääkköseltä puh. 040 524 2034.

Jätä hakemuksesi osoitteessa https://samlink.fi/urapolku/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.8.2021.

 Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Microsoft-sovellusarkkitehti

Espoo
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus