Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Mielenterveyshoitaja Nuorisopsykiatria

Haemme yksikköömme Pasilaan mielenterveyshoitajaa tai lähihoitajaa, joka on opiskeluissaan syventynyt mielenterveystyöhön tai hankkinut vastaavat tiedot työkokemuksen ja lisäkoulutuksen kautta. Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Työ on päivätyötä ma-pe. Sijoituspaikkana on Pasilan nuorisopsykiatrian intensiivisen avohoidon yksikkö.

Intensiivisen avohoidon yksikössä hoidetaan ja tutkitaan 13-17 -vuotiaita nuoria. Hoitojaksot kestävät yleensä 8 hoitopäivää. Nuoret ovat hoidossa ma-to 9.00-15.30.

Nuorten hoitoon kuuluu yksilökeskustelut ja hoidolliset ryhmät päivittäin. Lisäksi erilaiset yhteisölliset tilanteet ovat tärkeä osa hoitoa. Yksikössä on 6 paikkaa ja 4 hoitajaa. Lisäksi käytettävissä on erityistyöntekijöitä.

Lähihoitaja suunnittelee oman vastuunuorensa hoitojakson tiimin tuella ja lisäksi osallistuu ryhmien suunnitteluun ja ohjaamiseen. Hoitotyössä käytämme paljon toiminnallisia ja luovia menetelmiä. Lisäksi lähihoitaja vastaa oman nuorensa osalta yhteydenpidosta perheeseen ja yhteistyötahoihin.

Hoitotyön tueksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja HUS ympäristössä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Toivomme Sinulla olevan hyvän ammattitaidon lisäksi nuorisopsykiatrian ammatillista työkokemusta ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. 

Työpaikan osoite: Ratapihantie 11, Helsinki.

Haku päättyy 26.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteydenotot

osastonhoitaja Sari Virtanen 050 427 2676 tai sari.virtanen@hus.fi tai ylihoitaja Teija Rintamäki 050 427 0026  

Mielenterveyshoitaja Nuorisopsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus