Skip to main content

Mielenterveyshoitaja Psykiatria

Mielenterveyshoitaja, tule töihin Kellokosken sairaalaan! Nimestä jo ehkä tunnistat - meillä on pitkät perinteet. Vietämme juhlavuotta, sillä Kellokosken sairaalan oikeuspsykiatrinen toiminta täyttää 20 vuotta!

Kellokosken sairaalassa, Ohkolan kiinteistössä lähellä Kellokosken kylää, toimii kuusi tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian osastoa sekä asumisvalmennusyksikkö. Osastoilla hoidetaan psykoosi- ja oikeuspsykiatrisia potilaita, tehdään oikeuden määräämiä mielentilatutkimuksia ja väkivaltariskin arvioita - olemme oikeuspsykiatrian osaamiskeskus eteläisessä Suomessa. Osastoista osa on keskittynyt akuutimpien potilaiden hoitoon ja osalla osaamisen painopistealue on psykoosipotilaiden tehostetussa kuntoutuksessa. Lue lisää Kellokosken sairaalan tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian (TEOPSY) yksiköstämme: Kellokosken sairaala - HUS ja tutustu meihin HUS Psykiatrian Facebook -sivuilla #kellokoskensairaala #kellokoskiohkola #kellis.

Haemme mielenterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osastoille P40. Osasto on ns. vakauttavan hoidon osasto, jolla hoidetaan sairautensa melko akuutissa vaiheessa olevia potilaita. Edellytämme lähi- tai mielenterveyshoitajan tutkintoa. Hakijoilta toivomme psykiatrisen hoitotyön osaamista ja arvostamme hoitosuhde- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäistä ja innostunutta työotetta ja kehittämismyönteistä asennetta. Katsomme eduksi koulutuksen ja kokemuksen päihde- ja perhehoitotyöstä, BPRS- ja Start-mittareiden käytön hallinnan sekä MAPA-koulutuksen.

Edellä kerrottu kokemus ja osaaminen ovat eduksi, mutta ensisijaisesti etsimme motivoituneita ja kehityshaluisia hoitajia ja järjestämme hyvän perehdytyksen ja tarvittavan erikoisalakohtaisen koulutuksen työsuhteen alusta alkaen. Lisäksi tarjoamme motivoituneen moniammatillisen työryhmän tuen, mukavan luonnonläheisen työympäristön, ilmaisen pysäköinnin ja mukavan työyhteisön, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Olemme erittäin kiinnostuneita myös erilaisesta osaamisesta, jonka voisit tuoda yhteisöömme mukanasi!

Työ on kolmivuorotyötä ja meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten työvuoroihin pääsee itse vaikuttamaan, mikä tuo joustoa arkeen. Osastoillamme on käytössä Safewards-malli, potilas on keskiössä samoin kuin potilas- ja henkilöturvallisuus ja näiden jatkuva kehittäminen.

Työ alkaa 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 6.9. Haastattelut järjestetään 8.9. klo 12.30-16.00. Sopivia hakijoita voidaan kuitenkin haastatella jo hakuajan kuluessa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä: osastonhoitaja Marja Palviainen, p. 040 623 2726 kello 8:00-15:00 välillä.

Mielenterveyshoitaja Psykiatria

HUS
04500 Savikulma
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus