Skip to main content

Mielenterveyshoitaja Psykiatria

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja innostava työ psykoosiosastolla? Haluatko kehittää ammattitaitoasi ja tehdä merkityksellistä työtä yhdessä moniammatillisen työryhmän jäsenenä? 
Haemme mielenterveyshoitajaa vakituiseen työtehtävään HUS Psykiatriaan.

Mielenterveyshoitajan työ on kolmivuorotyötä sisältäen monipuolisia psykiatrisen hoitotyön tehtäviä. Mielenterveyshoitaja toimii työryhmässä psykiatrisen hoitotyön asiantuntijana ja moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Arvostamme hyvää psykiatrisen hoitotyön osaamista, kokemusta psykoosipotilaiden hoitotyöstä, näyttöön perustuvaa kehittämisorientaatiota, halua oppia uutta ja tuoda osaamisensa potilaiden käyttöön. Toivomme, että Sinulla on hyvät työyhteisö- ja tiimityötaidot sekä aktiivinen ja kehittämismyönteinen työote.

Peijaksen sairaalan osasto P1 on HUS Psykiatrian 20-paikkainen aikuisten (18 - 65 -vuotiaat) suljettu osasto, jossa hoidetaan psykoosipotilaita. Tavallisimpia psykoosisairauksia ovat skitsofrenia, harhaluuloisuushäiriö ja skitsoaffektiivinen häiriö. Potilaat ovat pääsääntöisesti vantaalaisia ja keravalaisia. Potilaan hoitoa suunnitellaan yhdessä moniammatillisen työryhmän sekä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Osastolla toimitaan psykoedukatiivisen työotteen mukaan, johon kuuluu mm. yksilökeskustelut hoitajan kanssa sekä erilaiset hoidolliset ryhmät.

Kolmivuorotyössä työskentelevillä hoitajillamme on mahdollisuus suunnitella omat työvuoronsa työyhteisön pelisääntöjen puitteissa. Osastollamme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Tarjoamme sinulle mukavan kokeneista ammattilaisista koostuvan työyhteisön, hyvän perehdytyksen, suuren työnantajan henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti psykoosipotilaan hoitotyötä ja kehittää omaa ammattitaitoa. Teemme aktiivisesti työtä turvallisen ja viihtyisän työympäristön eteen. Tästä kertovat erinomaiset työolobarometri- kuin opiskelijoilta saadut Cles-tuloksetkin. Yhdessä tekeminen ja koko henkilökunnan osallistuminen hoidon kehittämiseen ja toteutumiseen on yksi avaintekijä osastomme toiminnassa.

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus hakuajan loppuun (27.10.2021) mennessä. Haastattelut pidetään 27.10.2021 kello 9 - 12 välillä.

Otathan yhteyttä - kerromme mielellämme lisää tehtävästä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Virpi Eerola, p. 040 182 9050 ja ylihoitaja Minna Huuskonen, p. 050 427 7225  

Mielenterveyshoitaja Psykiatria

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus