Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

MIM manager/Problem manager K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Senior System Specialistia tekemään töitä K-ryhmän liiketoimintajatkuvuuden turvaamiseksi osana K IT:n häiriönhallinta- ja ongelmanhallintatiimiä (kutsumanimeltään K IT SWAT). Näkyvimpänä osana työtäsi johdat häiriönselvitystä ja kriisiviestintää IT-häiriötilanteissa, häiriön aikana ohjauksessasi toimivat niin K-ryhmän IT-asiantuntijat kuin myös IT-toimittajat ja heidän yhteistyökumppaninsa. Häiriön selvitys, viestintä ja purkutoimet (juurisyyanalyysit ja korjaavien toimenpiteiden seuraaminen) tapahtuvat tiiviissä yhteistyössä häiriön vaikutusten alaisten liiketoimintayksiköiden kanssa.
Työssäsi pääset tutustumaan kaupan kriittisiin liiketoimintaprosesseihin sekä järjestelmäkokonaisuuksiin ja vastaat omalta osaltasi siitä, että liiketoiminnot ja kaupan arki pysyvät sujuvina jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävään kuuluu suunniteltua vuorotyötä (40% työpäivistä suunniteltua aamu- tai iltavuorotyötä arkisin välillä 6-22, 60% työpäivistä normaalia liukuvaa työaikaa) sekä päivystysviikkoja (24/7 varallaoloa tarvittaessa töihin kutsuen, n. 8vk/vuodessa). Iltavuoroista sekä päivystystyöstä maksetaan lakisääteiset ja K-ryhmän työaikakäytännön mukaiset korvaukset.

Kysymyksessä on vakituinen tehtävä.

Odotamme sinulta:
- kokemusta häiriö- tai kriisitilanteiden hoitamisesta
- erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomi ja englanti)
- hyviä päättely- ja ongelmanratkaisukykyjä
- kykyä työskennellä ja tehdä päätöksiä paineen alla
- vahvoja yhteistyö,- johtamis- ja organisointitaitoja
- hyviä IT-taitoja ja vähintään perustason ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmistä, järjestelmäintegraatioista, sovelluspalveluista ja järjestelmäalustoista

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan työsi ja toimintaprosessien kehitykseen
- K-ryhmän kattavat henkilöstöedut
- nykyaikaisen työympäristön (käytössä hybridityömalli, toimipisteenä Kalasataman K-Kampus)
- tiimin, jossa et jää yksin – jatkuva toimintoihin perehtyminen ja vaativassa roolissa tarvittava tiimin tuki ovat toimintamme perusta
- poikkeuksellisen laajan näkymän K-ryhmän toimintaan – toiminta-alueemme on koko konserni

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Grönroos, puh. +358503000757

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

MIM manager/Problem manager K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus