Skip to main content

Mine Geologist osaaja (Outokumpu)

Etsitkö uusia urahaasteita kaivosgeologina? Onko kaivosturvallisuus- ja ympäristöasiat lähellä sydäntäsi?

Tervetuloa osaksi globaalia kemian alan kasvuyrityksen tarinaa varmistamaan raaka-aineiden riittävyys ja laatu!

Elementis on Lontoon pörssissä listattu maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien yritys, joka toimii globaalisti ja työllistää yli 1600 henkilöä yli 30 paikassa ympäri maailmaa. Suomessa työskentelee jo 135 osaavaa ammattilaista. Elementis tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, joka palvelee teollisuus- ja kuluttajamarkkinoita eri puolilla maailmaa sisältäen pinnoitteet, henkilökohtaisen hygienian, kromin, energian ja talkin. Mahdollisuuksien löytäminen asiakkaiden suorituskyvyn parantamiseksi on toiminnan ydin ja on ollut jo yli 175 vuotta. Suomessa Elementis Minerals B.V. Branch Finlandilla on kaksi talkkiliiketoiminnan tehdasta, joista yksi sijaitsee Sotkamossa ja toinen Outokummussa. Tutustu tarkemmin: www.elementis.com

Etsimme nyt yhteistyökumppani Elementis Minerals Finlandin Outokummun tehtaalle Mine Geologist-tehtävään osaajaa.

Tehtävässä tuet monipuoliseti tehtaan geologista toimintaa. Ylläpidät geologista tietoa sekä laadit malmimalleja ja tuet kaivossuunnitelmien laadinnassa. Vastuullasi on tuottaa laadukasta malmia tehtaalle ja tutkia malmiesiintymiä, jotta tehtaalla malmi on juuri oikeanlaatuista ja standardeihin soveltuvaa. Kaikki toiminta perustuu jatkuvaan kehittämiseen koskien turvallisuutta, tuottavuutta, kustannuksia sekä laadun parantamista. Työssäsi osallistut kehitysprojekteihin sekä tuet kaivostoimintaan liittyvissä lupaprosesseissa. Käytät päivittäisessä työssäsi Surpac kaivossuunnitteluohjelmistoa ja teet paljon yhteistyötä kaivos ja tuotannon tiimien kanssa. Raportoit tehtävässä Mining Manager, Finlandille.

Työskentelytyyliltäsi olet itseohjautuva ongelmanratkaisija, joka nauttii ympäristöasioiden parissa työskentelystä. Kannat vastuuta ja ymmärrät jatkuvan kehittämisen ja parantamisen toimintamallin. Kommunikoit sujuvasti ja teet hyvää yhteistyötä tiimien ja tehtaiden välillä. Elementiksen Outokummun tehtaassa Suomessa työskentelee kaivosalan tiimit, jotka koostuvat alan asiantuntijoista ja saat varmasti kaiken tuen työssäsi menestymiseen.

Toivomme sinulta

- Geologin korkeakoulututkintoa

- Kokemusta vastaavista tehtävistä sekä intohimoista otetta kaikessa tekemisessä

- Ymmärrystä niin laatustandardeista kuin työturvallisuus- ja ympäristöasioista; laatu- ja turvallisuusajattelua

- Suomen ja engalnnin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Arvostamme kovasti, mikäli sinulta löytyy jo kokemusta Geologin tehtävistä, huomioimme haussa kuitenkin kaikki alalta valmistuneet ja tutkinnon suorittaneet, joten haethan paikkaa matalalla kynnyksellä.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kehittämään prosesseja ja toimintaa. Lisäksi saat kattavan verkoston ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen ja urapolulla kasvamisen. Yrityksessä nähdään henkilöstö tärkeimpänä voimavarana ja jokaiselle mahdollistetaan kasvaminen omien vahvuuksien mukaan. Yrityksen toiminta ja arvot perustuvat arvon tuottamiseen; turvallisuuteen, toisista välittämiseen, joustavaan yhteistyöhön ja kunnioittavaan tapaan toimia eri sidosryhmien kanssa. Yrityksessä vallitsee vahva tekemisen meininki ja positiivinen yhdessä tekemisen ilmapiiri. Kokemuksen mukaisen kk-palkan lisäksi pääset mukaan bonusjärjestelmään, saat käyttöösi e-passin, lounasedun ja joustavat lomajärjestelyt tukevat työssä jaksamista.

Tunnistitko itsesi edellä mainitusta ja etsit uusia urahaasteita? Liity rohkeasti mukaan varmistamaan tehtaan tuotteiden laatu pitkälle tulevaisuuteen. Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, viimeistään 21.8 ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miia Tarvainen, miia.tarvainen@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mine Geologist osaaja (Outokumpu)

83500 Outokumpu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti