Skip to main content

Mittariasentaja (Sähkö)

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Mittariasentaja (Sähkö)

Eltel Networks Power-liiketoiminta hakee nyt uuden asiakkuussopimuksen myötä mittariasentajia pääkaupunkiseudulle. 

Työ pitää sisällään mittariasennuksia ja niihin liittyviä vianselvitys- ja tarkastuskäyntejä. Osaamisesi mukaan pääset tekemään myös pienjänniteverkon kytkentätoimenpiteitä ja muita jakeluverkkoon liittyviä työtehtäviä. Työhönottopaikka on Vantaa ja työt alkavat joulukuussa 2021.

Sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä vähintään B-ajokortti. Kokemuksen mittariasennuksesta tai jakeluverkosta katsomme eduksi.

Toivomme sinun olevan aktiivinen, joustava ja oma-aloitteinen. Kohtaat työssä asiakkaita päivittäin ja odotammekin sinulta asiakaspalveluhenkistä otetta työntekoon. Eduksi katsomme seuraavat voimassaolevat pätevyydet: sätky, työturva, tieturva 1, EA 1 ja tulityö. Käytössämme on nykyaikaisia mobiililaitteita ja järjestelmiä, joten pääset hyödyntämään työssäsi myös IT-taitojasi. Lisäksi tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa.   

Meillä on tarjolla työ, jolla on aitoa merkitystä ja saat sitä myös hyvin kilpailukykyisen palkan. Eltelissä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö.

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!   

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Oskari Piispa numerosta 040 311 3241.  

Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.10.2021.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks

Eltelin esittelyvideo

Hakuaika alkaa: 16.09.2021 08:00 Hakuaika päättyy: 17.10.2021 23:59