Skip to main content

Monipalvelutyöntekijä, Kuopio

Oletko aamuvirkku persoona, joka nauttii aikaisista aamuista ja vapaista illoista? Haluatko päästä työskentelemään osaksi erilaisten koulujen, päiväkotien, suurtalouskeittiöiden ja palvelutalojen vauhdikasta arkea? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme työntekijä!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme uusia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ.

*** 

Monipalvelutyöntekijänä yksikään työpäivä ei ole samanlainen, sillä työpäiväsi tulevat koostumaan vaihtelevasti ruoan esivalmistelusta, pakkauksesta, astiahuollosta sekä kohteen yleisten tilojen ylläpitosiivouksesta. Työ kouluissa, päiväkodeissa ja palvelutaloissa on paitsi hauskaa, myös merkityksellistä. Säännöllinen arkityö mahdollistaa sinulle pitkät illat ja viikonloput vapaa-ajan ja harrastusten parissa, sillä kauttamme voit itse valita missä ja milloin työskentelet. 

Hakijoilta edellytämme:

  • Joustavaa ja reipasta asennetta työhön. 
  • Hyvää suomen kielen taitoa.
  • Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta.
  • Vastuullisuutta ja halua oppia uutta.

Olisi hyvä, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tai alan koulutus esimerkiksi ruokapalvelu- tai puhtaanapitoalalta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tarvittaessa työtehtäviin. Lisäksi tarjoamme sinulle työsi tueksi oman sähköisen perehdytysohjelmamme, jota kautta saat opastuksen erilaisten työtehtävien ja laitteiden hallintaan. 

Ja puolestamme tarjoamme:

  • Säännöllisen arkityön, jossa voit itse valita missä ja milloin työskentelet.
  • Mahdollisuuden edetä ja kouluttautua urallasi Eezyn siipien suojassa.
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan ja työterveyshuollon.

Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaan ympäri Kuopiota. Kerrothan hakemuksessasi rohkeasti millaista työtä olet etsimässä, sillä tarjolla on niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisia työsuhteita erilaisista kohteista. 

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 2.10.2022 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
 
Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Monipalvelutyöntekijä, Kuopio

Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti