Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Monipuolista varastotyötä Hyvinkäällä

Monipuolista varastotyötä Hyvinkäällä

Oletko reipas ja huolellinen logistiikka-alan osaaja? Tarjolla monipuolista varastotyötä asiakkaamme tiloissa Hyvinkäällä, aivan moottoritien kupeessa. Oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin olisi suotavaa, sillä paikalle voi olla hankala saapua julkisilla. Työajat arkisin kello 8-16 tai 9.30-17.30 ja työtä on tarjolla täysillä viikkotunneilla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme hakijan haluavan sitoutua työsuhteeseen pidemmäksi aikaa.

Toivomme sinulta aiempaa varastokokemusta ja koneella ajotaidot katsotaan isosti eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Hakijalla tulee olla kuitenkin rohkeutta ja kiinnostusta perehtyä erilaisten työkoneiden käyttöön, joista ainakin työntömastotrukki ja vastapainotrukki tulevat työssä tutuksi.Tärkeimpänä pidämme reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, sekä motivaatiota että halua oppia uutta. Arvostamme tarkkuutta, huumoria ja luotettavuutta.

Työtehtävät ovat monipuolisia kuten vastaanottoa, hyllytystä ja keräilyä. Lisäksi työssä käytetään erilaisia trukkeja, joten kokemus työkoneilla ajamisesta iso plussa! Työt alkavat mahdollisimman pian ja aloitus on joustavasti sovittavissa. Palkkaus kaupan alan (varasto) TES mukaan, mutta osaavan tekijän on mahdollista tästä hieman neuvotella.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

- Rautainen asenne ja halu opetella uutta

- Reipasta työotetta

- Aiempi varastokokemus ja työkonekokemus katsotaan eduksesi

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Täysi-ikäisyyttä

Tarjoamme hakijalle:

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Huomiothan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Linda Hara

Rekrytointikoordinaattori

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Linda Hara
Rekrytointikoordinaattori
[email protected]
Työpaikan osoite: Hyvinkää, 05800 HYVINKÄÄ
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaika: muu osa-aikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 30.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11495663

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Monipuolista varastotyötä Hyvinkäällä

Hyvinkää
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 15.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti